Portalul ITMoldova.com, liderul de știri IT din Republica Moldova, și-a adeverit întîietatea și de data aceasta, devenind mult mai accesibil și la îndemînă oriunde te-ai afla.

Pentru persoanele care doresc să fie la curent cu ultimele știri IT la orice oră a zilei, dar nu au prin apropiere un calculator, a fost creată aplicația ITMoldova.com pentru Android.

Aplicația, creată de Veaceslav GREC, este disponibilă din 15 februarie și poate fi descărcată gratis de pe Android Market.

Aplicaţia ITMoldova.com vă oferă posibilitatea de a fi anunţat printr-o notificare dacă s-au publicat articole noi pe site. Pentru aceasta nu trebuie decît să accesaţi meniul „Setări”, să bifaţi opţiunea de a verifica automat dacă s-au publicat articole noi, şi să alegeţi intervalul de timp la care doriţi să se facă aceste verificări.

Pe site-ul ITMoldova.com, zilnic, sunt postate circa 15 știri IT şi articole de analiză dedicate produselor, tehnologiilor sau evenimentelor IT din Republica Moldova şi din lume, iar acum le poţi accesa pe toate de pe telefonul tău.

Mulţumim mult lui Veaceslav GREC pentru aplicaţia creată şi-i urăm succese mari în activitatea sa prodigioasă!

       

       

6 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.