Compania Moldtelecom lansează din 21 ianuarie 2013 un abonament absolut nou pentru abonaţii săi de televiziune – IPTV Simplu, care include 38 de canale TV locale şi străine la doar 55 de lei lunar.

Oferta a fost concepută la doleanţa abonaţilor Moldtelecom cu venituri modeste, dornici de a fi în pas cu timpul, alături de cele mai uzuale canale de televiziune, prestate la nivel înalt.

Acum, noul pachet IPTV Simplu este disponibil tuturor  abonaţilor existenţi ai telefoniei fixe Moldtelecom de pe întreg teritoriul ţării la o taxă de conectare de 125 lei şi o taxă de activare a Mediabox-lui Simplu de 75 lei.

În plus, echipamentul este oferit în folosinţă gratuită pe toată perioada contractului.

De asemenea, cu IPTV Simplu abonaţii Moldtelecom pot beneficia de funcţiile interactive: pauză, reluare şi înregistrare, solicitând migrarea gratuită la ofertele existente ale serviciului IPTV cu pachetele de bază: Premier şi Univers, cu 59 şi, respectiv 90 de canale TV.

Astfel Moldtelecom diversifică şi mai mult ofertele sale TV, pentru a satisface toate cerinţele abonaţilor săi, oferind posibilitatea tuturor cetăţenilor ţării de a se bucura de o televiziune performantă de generaţia nouă.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.