In pas cu tendintele mondiale, deputatii si-au gasit un asistent pe masura ― iPad-ul. Un computer portabil de mici dimensiuni care a facut deja furori in vest. Campioni sunt comunistii, care s-au declarat foarte dotati la acest capitol. O scurta privire prin sala de sedinte arata ca cel putin 10 deputati dispun de un astfel de accesoriu.

Minunea din mana liderului comunistilor este nu altceva decat un iPad. Un mini-calculator portabil care reprezinta practic ultima inovatie in domeniu.

Cel putin 5 deputati comunisti vin zilnic la sedinta cu iPad. Au si o explicatie, accesoriul a fost folosit de PCRM in timpul campaniei electorale.

Un iPad costa pe piata moldoveneasca cel putin 8000 de lei, ceva mai mult decat salariul de deputat. Pretul insa nu-i sperie pe alesii poporului.

Acum Igor Dodon il foloseste pentru a se informa in timpul sedintelor, dar si pentru a-si intretine blogul. Liberal-democratul Veaceslav Ionita are un iPad inca din iulie. Sunt cel care a adus aceasta moda in Parlament, spune mandru seful comisiei pentru Economie. Pionerul in noile tehnologii sustine ca iPad-ul il ajuta in fiecare zi. Fie ca citeste proiectele de lege, se informeaza sau tine legatura cu sotia sa, cea care i-a dat banii pentru iPad.

Cei care inca nu se pot mandri cu iPad-ul, vin la Parlament cu laptop-ul. Este si cazul comunistilor Alexandr Petcov sau Eduard Musuc. De la liberali, Ana Gutu este mereu cu un laptop. Suficient pentru a afla tot ce se intampla atat in Parlament, dar si in afara lui.

Intre timp, pe piata a aparut o noua versiune de iPad. In rand cu moda, unii deputati precum democratul Anatol Ghilas, au anuntat ca se inscriu in rand pentru achizitionarea noului accesoriu de inalta tehnologie.

sursa: Protv.md

2 COMENTARII

  1. iPad-uri?Asti-as nebuni sau ce?Lumea n-are ce minca..da ei umbla cu iPad-uri…ce lea-s da peste cap cu iPad-u, sa uite ca l-au avut…mai bine ar folosi banii in scopuri mai bune…

    • Ei si ce?… cind vad ca o mare parte a populatiei umbla cu Iphone-uri si telefoane de ultima generatie care costa nu mai putin decit Ipad-urile, da politicienii nu au voie da? … sezi binishor… si in ce scopuri bune s-ar folosi acele 500$… ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.