Delegaţia Guvernului Republicii Moldova, condusă de Prim-ministrul Vlad FILAT, care se afla în vizită oficială în China, a participat la recepţia oferită de către conducerea companiei HUAWEI TECHNOLOGIES CO. LTD. Această companie este una din cele mai mari din lume ce activează în domeniul IT.

Vice-președintele companiei, Steve Hong Tian FENG a spus că este onorat să aibă aşa oaspeţi, amintind în context de zicala chinezească că „oaspetele este cu atît mai drag, cu cît vine de mai departe”.

El a făcut o prezentare a companiei pe care o conduce, precizînd că aceasta activează în peste o sută de state, avînd în total aproape 100 mii de angajaţi.

Potrivit spuselor sale, în Republica Moldova compania şi-a început activitatea în 2005, avînd la momentul de faţă 30 de angajaţi.

El a specificat că afacerea din Republica Moldova este una de succes, compania cooperînd intens cu SA Moldtelecom, dar şi cu alte companii locale.

Vice-preşedintele HUAWEI TECHNOLOGIES CO., LTD a menţionat că se planifică extinderea afacerii din Republica Moldova.

„Sîntem convinşi că putem face lucruri foarte frumoase în Republica Moldova”, a conchis acesta.

Premierul Vlad FILAT a mulţumit pentru ospitalitate şi pentru interesul faţă de ţara noastră. Premierul a menţionat că Republica Moldova îşi doreşte dezvoltarea proiectelor cu implicarea mediului de afaceri chinez.

Prim-ministrul a urat conducerii companiei prosperitate, specificînd că Republica Moldova poate contribui la consolidarea acesteia.

1 COMENTARIU

  1. […] HUAWEI, una din cele mai mari companii IT din lume, planifica extinderea afacerii in Republica Moldo… Mon Sep 13, 2010 0:14 am Delegaţia Guvernului Republicii Moldova, condusă de Prim-ministrul Vlad FILAT, care se afla în vizită oficială în China, a participat la recepţia oferită de către conducerea companiei HUAWEI TECHNOLOGIES CO. LTD. Această companie este una din cele mai mari din lume ce activează în domeniul IT. Vice-președintele companiei, Steve Hong Tian FENG a spus că este onorat […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.