Grandstream-VCS-GVC3210Compania Grandstream Networks și-a extins seria de dispozitive pentru videoconferințe cu noul GVC3210.

Acest dispozitiv este o soluție simplă, dar puternică, destinată întreprinderilor mici și mijlocii. Modelul permite de a transmite video de înaltă rezoluție, până la 4K Ultra HD și suportă majoritatea serviciilor pentru video și web conferințe, precum și serviciul Grandstream IPVideoTalk. GVC3210 este echipat cu o cameră de 16 megapixeli ePTZ, cu senzor CMOS și obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 90°, care permite reglarea poziției și unghiului de vizualizare în timpul conferinței. De asemenea, trebuie remarcat și suportul standardului wireless Miracast, pentru partajarea conținutului.

În afară de calitatea superioară a imaginii, sistemul se poate lauda și cu o bună transmisie de sunet. Dispozitivul are o matrice avansată cu 4 microfoane și suportă tehnologia de reducere a zgomotului Noise Shield.

Modelul rulează sistemul de operare Android 6.x și are acces complet la aplicațiile din magazinul Google Play.

Informații detaliate privind achiziționarea noului dispozitiv, precum și a altor echipamente Grandstream, pot fi obținute la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.