Deputatul comunist Igor Dodon a ramas fara telefonul mobil. Acum o saptamana, politicianul spune ca a fost jefuit in timp ce facea cumparaturi in piata centrala.

Autorul jafului se pare ca a lucrat extrem de finut, astfel incat Igor Dodon si-a da seama ca nu mai are la el telefonul atunci cand a iesit din piata. Chiar daca paguba este una insemnata, mai ales din cauza numerelor de telefon pe care le avea salvate in mobil, comunistul nu a depus plangere la politie. ”Politia noastra nu poate gasi lucruri mai mari, dar nu din astea asa mici”, spune resemnat politicianul .

Dodon nu a asteptat mult insa si si-a luat un alt telefon – un Blackberry de acelasi model ca si cel care i-a fost furat.

Comunistul spune ca nu avea in telefon mesaje sau fotografii compromitatoare, ci doar telefoane de contact. Deputatul a mai adaugat ca avea salvata o copie a agendei de telefoane cu 7-8 luni in urma, astfel incat o buna parte din numerele de telefon au fost deja recuperata.

Dupa Igor Dodon, urmatoarea victima a raufacatorilor este Mihai Godea. Daca primului i s-a furat telefonul, lui Godea i-a fost spart profilul de Facebook. Hackerii au publicat din numele politicianului informatii false.

”Mihai Godea îsi declara dezgustul fata de nivelul mizerabil la care s-a ajuns în lupta politica si totodata remarca interesul morbid al unor canale media fata de subiecte ieftine de scandal”, se arata intr-un comunicat de presa al PAD.

 ”Controlul asupra profilului de Facebook a fost între timp recuperat iar în prezent atât profilul de Facebok cât si Pagina oficiala a politicianului Mihai Godea contin informatii veridice. Totodata din numele lui Mihai Godea a fost remisa o solicitare catre administratia Facebook Inc. pentru identifica IP-ul de pe care a fost initiat atacul”, se mai spune in text.

Sursa: inprofunzime.md

3 COMENTARII

    • Degeaba crede Dodon ca politia nu-i poate gasi mobilul. Mie mi s-a furat un Nokia din rutiera si politia mi l-a gasit. Mi s-a m-ai furat si leptopul din masina- si la fel mi l-a gasit politia.

  1. Felicitari Oleg,
    dar ce cauta Dodon in piata centrala ? cartofi sau chiperi

    Seamana mai mult cu o actiune de PR, de asta si nu a declarat furtul, poate nici nu a fost! Se apropie alegerile sau ce…

Lasă un răspuns