Sfîrșitul semestrului de studii este pentru unii motiv de bucurie, iar pentru alții îngrijorare și emoții înainte de examenul de Bacalaureat.

La scurt timp după ce Ministerul Educației a anunțat că în Sesiunea BAC 2013 cei 28500 de elevi ce vor susţine examenul de bacalaureat vor fi supravegheați de camere video și se vor folosi instalații de bruiere a canalelor de telecomunicație, mai multe grupuri de elevi absolvenți au protestat împotriva măsurilor luate de minister. Acestea au servit motiv unui agregator local de prețuri, de a propune spre vînzare, alături de alte produse și magazine online din țară – Examenele de bac gata rezolvate! Remarcabil este faptul că pe pagina acestuia, exemenele de bac sunt vîndute între 400 și 630 lei pentru o unitate. Oferta reprezintă o campanie socială inedită.

Organizatorul în acest mod deosebit și-a propus să deruleze în perioada sesiunii de bac 2013 o campanie de informare în rîndurile liceenilor absolvenți cu privire la efectele corupției. Potrivit purtatorul de cuvânt al portalului de shopping, proiectul derulat are scopuri inofensive, de prevenire a actelor de corupție și nicidecum promovarea unor metode alternative de copiat la examene. „Mesajul nostru este HAI LA ÎNVĂȚAT! FĂRĂ CORUPȚIE LA BAC, care sperăm să-i motiveze pe adolescenți să depună eforturi de consolidare a cunoștintelor pe ultima sută de metri a examenelor și ținem să le urăm succese!”, a declarat Silvia Țîntaru pentru ITMoldova.

Mai multe detalii despre acestă campanie îndrăzneață puteți vedea pe paz.md

Remintim că primul portal de comparare a prețurilor și promovare a comerțului electronic în Moldova, Paz.md, și-a început activitatea sa în 2010. Actual el numără peste 70 000 de produse electronice, calculatoare, telefoane, birotică, produse pentru copii etc. și circa 80 magazine on-line din țară.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.