Cu ceva timp în urmă, a fost enunțat faptul lansării pe internet a site-ului ExamenAuto.md. Scopul era de a favoriza accesul la materialul teoretico-didactic în procesul de instruire, pentru obținerea permisului de conducere.

Pe parcursul timpului sute-ul a fost modernizat, completat cu mult și diferit material informațional, didactic, etc.

Soluții software pentru săli de curs, școli auto. Generator de teste grilă, chestionare online, examen auto pe calculator.

Echipa site-ului www.examenauto.md, a pus în aplicare noua versiune – desfăşurată a site-ului, care vă va ajuta să vă pregătiți de examenul pentru obţinerea permisului de conducere, inclusiv de la înscrierea la o şcoală auto.

 Aici veţi găsi informaţii despre:

  • legislaţia rutieră, inclusiv cea internațională, începând cu Convenţiile asupra circulaţiei şi semnalizării rutiere, până la reglementările de circulaţie şi de obţinere a permisului de conducere;
  • şcolarizare – cu referire la şcolile auto şi sistemul de pregătire şi nu în ultimul rând simulatorul de examen, care include întrebările de examen, folosite în cadrul sistemului de examinare, pentru obţinerea permisului de conducere a întreprinderii “Registru”.

La baza software este Culegerea – TESTE ŞI GRILE DE CORECTARE pentru pregătirea şi examinarea conducătorilor de autovehicule în vederea obţinerii permisului de conducere”. Ea este predestinată tuturor persoanelor care au intenţia de a obţine permis de conducere (cursanţi ai şcolilor auto).

O recomandare specială: Pentru o cunoștere mai bună a procesului, este de dorit anticipat de studiat toate temele necesare, integrate în Culegere, în baza căreia a și fost creată varianta computerizată!

Programul de simulare a examenului teoretic nu poate fi procurat fiindcă este o parte componentă a site-ului. Simularea, după cum se vede, este și așa gratis. Butonul ȘCOALA este destinat administratorului școlii, care prin procedura de logare, va putea organiza examenului intern, după finalizarea cursului de instruire, cu obținerea rezultatelor testului, atașând acestea la procesul verbal.

Mai multe informații puteți afla pe:
Web: www.examenauto.md,
E-mail: hmdesign.md@gmail.com, și
Facebook:. www.facebook.com/pages/Examenauto.

Lasă un răspuns