Evenimentul de Deschidere School of Drupal 2

Marți (16 Februarie), în Chișinău, a avut loc Evenimentul de Deschidere al Școlii Drupal organizată de Asociația Drupal Moldova. În jur de 50 de participanți au venit să descopere lumea Drupal și varietatea de oportunități profesionale pe care le poate oferi cea mai populară platformă web în lumea corporativă mondială.

Mentorii School of Drupal, Sergiu Nagailîc și Vladimir Melnic, au explicat conceptele de bază Drupal și au pus fundamentul pe care ulterior, în cadrul a 5 săptămâni de studii, va fi construit o structură solidă de cunoștințe utile pentru ce-i ce vor păși în domeniul IT și programării Drupal.

Printre temele expuse la Evenimentul de Deschidere School of Drupal s-au numărat atât subiecte mai generale — ce este un site și ce este un sistem de management al conținutului — cât și teme mai specifice despre posibilitățile platformei Drupal, conceptul de amp stack și module de funcționalitate.

Proiectul School of Drupal își propune să instruiască timp de 5 săptămâni persoanele interesate să înceapă o carieră de succes în domeniul IT (cel mai bine plătit domeniu de activitate din Republica Moldova) și sunt în căutare unei posibilități interactive, eficiente și fructuoase de învățare.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect și cum poți lua parte la curs, accesează pagina web School of Drupal sau cumpără biletul de participare aici. Pentru doar 190 de euro ai acces la 15 sesiuni de câte 2 ore fiecare, predate de cei mai experimentați developeri și mentori Drupal din Republica Moldova. Primești reduceri dacă cumperi mai multe bilete sau dacă ești student. Perioada cursului este 23 Februarie – 31 Martie. Cursul va avea loc la Centrul de Informare și Acces din Chișinău, clădirea Poștei Moldovei, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 134, et.4.

Investește în abilitățile care se apreciază bine în Republica Moldova și participă la School of Drupal. Noua generație de Drupal developeri din Moldova începe cu tine!

Evenimentul de Deschidere School of Drupal 1

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.