endava_logo_2Ca urmare a fuziunii dintre ISDC, o companie de servicii IT cu aproximativ 300 de angajați, și Endava va rezultă o organizație cu un număr total de aproximativ 3.300 de angajați aflați în birouri de vânzări din Marea Britanie, Olanda, Germania și Statele Unite, respectiv în centre de dezvoltare software și suport din Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Republica Moldova și Columbia, scrie Wall-Street.ro.

Cele doua companii își unesc forțele pentru a crește și mai mult capacitatea Endava de a răspunde cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienți la nivel global, ce include unele dintre cele mai importante nume din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Aceasta fuziune vine în continuarea unor alte fuziuni și achiziții realizate de Endava în ultimii 3 ani în Europa și America de Nord.

Echipa ISDC va contribui la consolidarea semnificativă a prezentei Endava pe piață locală și în regiune, având în vedere că în urma acestei fuziuni numărul de angajați va trece de 1.000 de persoane în centrul său din Cluj, respectiv de 1.900 de persoane în Romania, unde compania mai are centre de dezvoltare software în București și Iași. De asemenea, Sofia, Bulgaria, va deveni o noua locație unde Endava se va extinde. ISDC este prezenta pe piețele din Romania și Bulgaria de 25 de ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.