În ultimele două săptămîni, în lista autorităţilor administraţiei publice care beneficiază de serviciile sistemului de telecomunicaţii speciale al autorităţilor administraţiei publice s-au mai inclus încă două instituţii de stat.

În scopul realizării Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 887 din 24.09.2010 cu privire la modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 840 din 26.07.2004, Î.S. „Centrul de telecomunicaţii speciale” a conectat la sistemul de telecomunicaţii al autorităţilor administraţiei publice Comisia Naţională a Pieţei Financiare şi Agenţia Achiziţii Publice.

Pentru a crea condiţii favorabile de implementare a noilor tehnologii informaţionale în activitatea autorităţilor administraţiei publice şi în scopul creării subsistemelor care sunt incluse în sistemul „E-Guvernare”, Î.S. „Centrul de telecomunicaţii speciale” asigură funcţionarea, securitatea, deservirea, precum şi perfecţionarea sistemului de telecomunicaţii al autorităţilor administraţiei publice.

Ulterior se planifică conectarea centrelor raionale ale republicii, precum şi a punctelor de trecere ai frontierei de stat la sistemul de telecomunicaţii al autorităţilor administraţiei publice.

2 COMENTARII

  1. […] Dezvoltarea Sistemului de telecomunicaţii al autorităţilor administraţiei public… Thu Dec 09, 2010 13:28 pm În ultimele două săptămîni, în lista autorităţilor administraţiei publice care beneficiază de serviciile sistemului de telecomunicaţii speciale al autorităţilor administraţiei publice s-au mai inclus încă două instituţii de stat. În scopul realizării Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 887 din 24.09.2010 cu privire la modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 840 din 26.07.2004, Î.S. „Centrul de telecomunicaţii speciale” […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.