Ieri, 11 iulie, la baza de odihnă „IT-Relax” din Vadul lui Vodă, a avut loc deschiderea oficială a taberei de vară din cadrul proiectului “ITineret – Viitorul începe cu tine” ediţia a II-a, unde 50 de tineri în perioada 11-14 iulie 2011, vor participa la etapa finală a concursului de proiecte IT în categoriile: aplicaţii, grafică şi web.

Pe lângă prezentările de proiecte în faţa membrilor juriului, dar şi a colegilor, programul va include şi activităţi de odihnă şi distracţie, dar şi training-uri, seminare etc.

Anul acesta s-au înregistrat mai mulți tineri dornici de a ajunge la tabăra IT, însă doar 50 au avut marea șansă să ajungă la concurs. Tinerii, în decursul acestor 4 zile, vor avea posibilitatea să-și prezinte proiectele în faţa membrilor juriului, dar și să participe în  activităţi de odihnă şi distracţie, training-uri, seminare.

Concursul urmăreşte să devină o platformă de afirmare pentru tinerii cu cunoştinţe în domeniul tehnologiilor informaţionale, care studiază sau planifică să urmeze o facultate în domeniul tehnologiilor informaţionale, inclusiv prin acest concurs se doreşte stimularea tinerilor pentru realizarea de proiecte inovatoare şi dezvoltarea sectorului IT din Republica Moldova.

1 COMENTARIU

  1. Dc in juriu sunt doar batrini?Mari iTineristi 😐

    O intrebare:Unde se poate de vazut rezultatele primii editii ai concursului,ca sa vedem si noi proiectele?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.