MPay logoÎncepînd cu 21 martie Declarația Electronică a fost racordată la serviciul guvernamental de plăți electronice MPay. Scopul acestei acțiuni a fost simplificarea la maxim a procesului de raportare fiscală, pe de o parte, oferind beneficiarilor posibilitatea de a completa și depune declarația în format electronic și pe de altă parte, scutindu-i de drumuri la ghișeele băncilor comerciale, pentru achitarea impozitului pe venit.

Decizia de conectare a acestor două servicii și-a demonstrat deja eficiența și drept rezultat în mai puțin de două săptămâni au fost înregistrate tranzacții in valoare totala de aproape o jumătate de milion de lei.

Racordarea Declarației Electronice la MPay a transpus atât raportarea cât și plata obligațiilor fiscale, integral, în regim online.

Efectuarea plăților prin serviciul MPay este la fel de sigură ca și achitarea prin bancă, asta deoarece MPay utilizează exclusiv instrumentele băncilor pentru achitări. Sumele plăților efectuate prin MPay ajung în conturile prestatorilor de servicii, cel târziu, în a doua zi lucrătoare după înregistrarea tranzacției electronice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.