Este foarte convenabil și simplu de a face comanda de mărfuri prin intermediul internet-magazinului. Vă va salva timp în acest fel. În Chișinău există mai multe magazine online, dar există și cei care ies în evidență printre toate oferind o gamă largă de beneficii pentru cumpărători. Unul dintre aceste magazine este Maxmart.md.

Pe lingă designul plăcut, interfața intuitiva și căutarea avansată de produse, Maxmart.md are mai mute puncte forte care îl evidențiază față de majoritatea magazinelor online din țara noastră. Unul din acestea este gama impunătoare de mărfuri care sunt grupate în 11 categorii. Din primele trei pe care vom pune accentul, face parte și cea a tehnicii de calcul și rețelistică, unde pot fi găsite mai multe laptopuri, componente PC, routere, periferice, smartphone-uri, ceasuri inteligente și multe alte produse IT la preturi accesibile.

De asemenea, aș vrea să observați că există și versiunea mobilă a site-ului, foarte usor de navigat de pe telefonul mobil!

Prima categorie este – Aparate de uz Casnic. În această secțiune puteți găsi produse cum ar fi: Frigidere, Aragazuri, Hote, Aer conditionat, Boilere, Masini de Spălat rufe și multe alte  electrocasnice la un preț accesibil!

În cazul în care sunteți iubitor de fotografie, muzică, sau pur și simplu vă doriți un TV contemporan, atunci în cea dea doua categorie – Audio, Video, Foto & TV veți găsi produsul dorit.

A treia categorie de marfă – Calculatoare și Birou. În ea puteți găsi o gamă largă de modele, laptop-uri sau desktop-uri! La fel sunt și accesorii pentru computere (Memorie RAM, Hard disk-uri HDD, placi de baza și Procesoare). Managerii de birou ar putea fi interesați de astfel de produse cum ar fi: Imprimante, Multifuncționale, Scanere, Routere, Flash drive-uri, Mouse și Tastatură.

Desigur nu ar putea fi numit un magazin online dacă nu ar oferi o livrare la domiciliu, sau la o anumită locație solicitată de cumpărător. În raza orașului Chișinău, Maxmart.md asigură livrarea gratuită și destul de rapidă, la efectuarea unei comenzi care depășește suma de 499 lei. Pe lângă aceasta, este posibilă livrarea și în toată țara, iar prețul livrării în acest caz este de la 80 lei,  în funcție de regiune și de greutatea produsului în sine. În termen de 72 de ore curierul va livra marfa în orice punct al Moldovei!

Dacă în acest interval de timp nu dispuneți de suficient bani  – Maxmart.md vă va ajuta! Orice produs care există pe site îl puteți cumpăra în credit pe un termen de la 6 luni și până la un maxim de 36 de luni. Pachet minim de documente și durata de procesare a creditului este de doar 30 de minute! Nu trebuie să mergeți prin birouri să semnați contracte, totul se face online depunerea cererii pentru a lua un credit cu ajutorul operatorului nostru! După aprobare se livrează marfa împreună cu toate documentele aferente creditului.

Magazinul online Maxmart.md oferă marfă nu numai persoanelor fizice, dar și o deosebită atenție atrage persoanelor juridice! Oferim preturi avantajoase la un volum mai mare de procurări sau la un contract de lungă durată. Nu ezitați să întrebați oferta noastră înainte de a face o achiziție.

Magazinul online Maxmart.md – bucură cu prețurile mici pentru întreaga sa gamă de produse și pune accent pe o livrare rapidă! Nu ezita să accesezi site-ul Maxmart.md în speranța de a cumpăra ceea de ce ai nevoie la un preț bun!

Lasă un răspuns