CTS iso_9001_iso-iec_27001Î.S. „Centrul de telecomunicații speciale” a trecut cu succes auditul de recertificare a Sistemului de Management al Securității Informației (SMSI), precum și a Sistemului de Management al Calității, efectuat de către Rina SIMTEX, companie de certificare din România. Auditul a fost realizat în conformitate cu cerințele standardelor ISO 27001:2013 și ISO 9001:2008 și a urmărit conformitatea sistemului de management cu cerințele standardelor date.

Rina SIMTEX a certificat prima dată SMSI în cadrul CTS în 2013, conform standardului ISO 27001:2005. Anul acesta, CTS a fost recertificat în urma auditului care se desfășoară o dată la 4 ani în conformitate cu noua versiune a standardului.

În urma auditului, Directorul general al Î.S. „Centrul de telecomunicații speciale” a menționat că: „Prima recertificare a Întreprinderii a marcat câteva puncte forte ale organizației de care suntem mândri ca echipă – în primul rând, suntem orientați spre satisfacerea clienților, ceea ce înseamnă că echipa noastră în permanență îmbunătățește procesele de lucru și serviciile, iar entuziasmul angajaților condiționează implementarea noilor proiecte, acestea fiind unice în Republica Moldova. Auditorii au evaluat modul în care sunt identificate riscurile în cadrul CTS și care este modalitatea de gestiune a acestora. Recertificarea este un aspect esențial pentru Întreprindere, păstrăm reputația de companie imparțială, inovatoare și care are grijă de calitatea și securizarea serviciilor prestate clienților.”

Centrul de telecomunicații speciale, în calitatea sa de operator tehnico-tehnologic al Sistemului de telecomunicații al autorităților administrației publice, urmărește în activitatea sa principiile de asigurare a unui nivel înalt al calității serviciilor prestate, precum și a securității informației. Sistemul de management implementat garantează că produsele și serviciile CTS corespund condițiilor de calitate, prescrise de standardele internaționale (ISO).

Recertificarea SM ISO/IEC 27001:2013 și a SM ISO 9001:2008 oferă încredere și certitudine clienților și partenerilor CTS în faptul că întreprinderea prestează servicii de o înaltă calitate, respectând legislația în vigoare, politicile și procedurile ce țin de securitatea informației, asigură respectarea strictă a cerințelor de confidențialitate, integritate și disponibilitate a datelor gestionate de Întreprindere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.