CTS Obțineți pachetul Semnătura electronică în doar 10 minute

Pachetul „Semnătura electronică”, eliberat de Î.S. „Centrul de Telecomunicații Speciale”, este mai accesibil ca oricând. Acum, beneficiarul are posibilitatea să preia pachetul „Semnătura Electronică” în decurs de 10 minute.

Acest avantaj vizează persoanele fizice și juridice care au depus pachetul de documente în original la sediul Centrului de Certificare a Cheilor Publice din cadrul CTS, situat în mun. Chișinău pe strada 31 August 1989 nr.82.

Deoarece Semnătura Electronică este cheia de acces către toate serviciile publice electronice din Republica Moldova, prin intermediul portalului www.servicii.cts.md a fost înregistrat un număr record de solicitări pentru a obține sau de a prelungi Semnătura electronică.

Ulterior, beneficiarii pachetului „Semnătura electronică” profită de o gamă largă de servicii electronice, atât serviciul electronic de raportare la CNAS, CNAM, serviciul e-Apostila, e-Licențiere, cât și raportarea fiscală.

Alte avantaje esențiale ale pachetului „Semnătura electronică” sunt:

✔Micșorarea costurilor

Utilizarea semnăturii digitale la raportarea electronică ajută la optimizarea costurilor în cadrul instituției, datorită prețului redus la acest serviciu în comparație cu semnarea olografă a rapoartelor pe suport de hârtie.

✔Documente 100% protejate

Semnarea documentelor în mod digital oferă un grad sporit de securitate și îi asigură destinatarului documentului electronic atât faptul că documentul aparține persoanei a cărei semnătură a fost aplicată, cât și faptul că documentul nu a fost alterat, intenționat sau accidental, de când i-a fost aplicată semnătura. Mai mult decât atât, dispozitivele securizate de creare a semnăturii electronice protejează semnătura digitală împotriva oricărei posibile falsificări, astfel semnatarul documentului nu poate afirma mai târziu că semnătura i-a fost falsificată.

✔Reducerea timpului de așteptare

Tot mai multe companii mari din Republica Moldova utilizează certificatul digital pentru raportarea electronică, nu doar pentru a reduce timpul necesar semnării actelor la doar câteva click-uri, dar și din considerentul că elimină timpul pierdut la ghișeele autorităților publice pentru depunea acestor documente.

Pentru mai multe detalii, accesați portalul pki.cts.md sau puteți contacta Serviciul Suport Clienți al CTS, la numărul de telefon 022 820 911.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.