viber

Începând cu 10 iunie 2016, Inspectoratul General al Poliției pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu, prin intermediul căruia va fi posibilă comunicarea cu poliția simplu și rapid.

Astfel, la numărul Viber +373 (0) 780-90-902 sunt invitați toți cetățenii să-și expedieze ideile, comentariile, sugestiile sale privind îmbunătățirea serviciilor polițienești în diferite domenii, cum ar fi: siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică, violența domestică, delicvența juvenilă și altele, (ex. 1 poliția ar trebui să înăsprească sancțiunea pentru șoferii care încălcă Regulamentul Circulației Rutiere sau ex. 2 crearea unui serviciu nou care ar permite cetățenilor să-și cunoască ofițerul de sector).

Ideile și sugestiile cetățenilor vor fi primite zilnic, 24/24 de ore. Ulterior acestea vor fi analizate și după caz implementate.

Acest serviciu vine să susțină una din prioritățile poliției de a fi mai receptivi la solicitările cetățenilor. În același timp, cetățenii au posibilitate de a se implica în procesul de reformare și dezvoltare a poliției.

În viitorul apropiat, IGP va lansa și alte servicii utile pentru cetățeni și relansa serviciul ”Martor Ocular” pe pagina web oficială a sa, www.igp.gov.md   

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.