CodeCamp este conferința și comunitatea ta locală în TIC, ce are scopul de a îmbunătăți comunicarea între specialiștii în tehnologii informaționale, informează diez.md. Inițial, CodeCamp începuse în Iași, România, și de-a lungul timpului a fost desfășurată sub diferite formate de conferință, unde, timp de trei zile, treizeci de oameni dispuneau de mai multe exemple de laboratoare și sesiuni de coding pe tehnologii și discipline variate, încercând să îndeplinească cererile comunității.

Acum, CodeCamp este organizat sub forma unor conferințe cu tematici paralele, care întrunesc peste o mie de participanți. În 2012, acest proiect a avut prima sa conferință în Chișinău, iar în ultimii doi ani acest proiect se reflectă prin tematici proprii în cadrul ICT Summit-ului.

Următoarea conferință, care va avea loc pe 5 și 6 decembrie, va fi despre development-ul cu Windows Azure și Windows Phone 8.1. Dacă ești interesat în aceste tehnologii, ești invitat să participi la CodeCamp, unde vei acumula cunoștințe noi și vei întâlni oameni care posedă aceleași interese și care își vor împărtăși experiența lor.

Mai multe detalii despre proiect găsești aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.