Moldtelecom lansează un nou serviciu inovator – CloudCamera, care îți permite să menții în vizor tot ce este mai important pentru tine. Acum, poți urmări tot ce se petrece în lipsa ta în propria-ți locuință, în camera copiilor sau la sediul companiei tale, în regim online sau prin înregistrări video oricând îți dorești, direct de pe dispozitivele tale mobile.

Serviciul CloudCamera de la Moldtelecom este o soluție completă, perfect adaptată pentru familia și activitatea ta profesională. În plus, este o soluție unică pe piață care îți oferă pe lângă serviciul de supraveghere video și spațiu pentru stocarea înregistrărilor ca să poți reveni la vizionare oricând ai nevoie.  Acum ai la îndemână un instrument eficient de gestionare a activității companiei tale și de supraveghere a lucrurilor importante de acasă.

Tot ce ai mai scump este în vizorul tău, direct de pe dispozitivele tale mobile, în regim online 24 H, oriunde ai fi. Datorită spațiului de stocare, poți reveni la vizionare și mai târziu, oricând dispui de mai mult timp liber. Mai mult, toate înregistrările video făcute pot fi urmărite concomitent de către mai multe persoane de pe dispozitive diferite, iar securitatea datelor este garantată.

Alege CloudCamera de la Moldtelecom și ai camere IP pentru interiorul sau exteriorul încăperii, cu instalare la solicitare, oriunde ai nevoie, acasă sau la serviciu. Specialiștii Moldtelecom îți asigură conectare la  Internet fix și echipament router Wi-Fi. De asemenea, ai câteva planuri tarifare în funcție de perioada stocării înregistrărilor pe serverele Moldtelecom.

Condiţii de comercializare a Camerelor IP
Tipul camerei

Perioada contractuală

Nedefinită 12 luni 24 luni
Camera indoor, lei inclusiv TVA Preţ integral – 2410 Prima rată – 1150

Rate lunare – 105

Rata lunara – 115
Camera outdoor, lei inclusiv TVA Preţ integral – 3030 Prima rată – 1470

Rate lunare – 130

Rata lunara – 140
Pentru utilizarea serviciului este necesar să descarci aplicația CloudCamera în dispozitivele tale și să introduci datele de acces. Activarea serviciului și recepționarea datelor de acces se face prin apel la 1181.

Lasă un răspuns