Unité dublează comunicarea şi oferă de două ori mai multe minute pentru apelurile spre reţeaua Unité în ofertele sale tarifare Fiesta, Amigo,Unité, Activo, Benefit, Comunité, Intenso. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oferte accesează aici.

Unité este aproape de clienţii săi şi cunoaşte dorinţele şi aspiraţiile acestora, de aceea oferă o posibilitate în plus de a alege oferta potrivită pentru a naviga mai mult în reţeaua Internet. Cu oferta Connect 150 primeşti lunar 10 GB de trafic inclus la doar 150 de lei.

În acelaşi timp, Unité propune noi condiţii de utilizare a abonamentului Primo pentru toţi clienţii noi conectaţi la reţea.

Astfel, începând cu luna curentă oferta Primo va include 600 minute spre reţeaua Unité sau 300 minute spre reţeaua Moldtelecom, la un abonament lunar de 50 de lei.

3 COMENTARII

  1. […] Clienţii Unité pot vorbi de două ori mai mult Sat Oct 02, 2010 11:38 am Unité dublează comunicarea şi oferă de două ori mai multe minute pentru apelurile spre reţeaua Unité în ofertele sale tarifare Fiesta, Amigo,Unité, Activo, Benefit, Comunité, Intenso. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oferte accesează aici. Unité este aproape de clienţii săi şi cunoaşte dorinţele şi aspiraţiile acestora, de aceea oferă o posibilitate în plus de […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.