În perioada 26-27 octombrie 2011, la Sofia, Bulgaria, se va desfăşura „Webit Congress 2011” la care sunt asteptaţi circa 5000 de reprezentanţi din 21 de ţări ai industriei IT din Europa Centrală şi de Est.

Totodată, Webit a lansat proiectul „Cei mai influenţi oameni din online-ul din Centrul şi Estul Europei”.

Printre ţările invitate să participe la concurs este şi R. Moldova, care ocupă la moment locul 8 în clasament. În prezent lideri în topul pe Moldova sunt Andrei Fornea (MediaPoint), urmat de Corneliu Gandrabur şi Artur Gurau.

După completarea unui formular online, toţi cei inscrisi pot începe să-şi exercite şi să-şi măsoare influenţa atât la nivelul ţării din care provin, cât şi la nivel central şi est-european.

Cei interesaţi pot începe să-şi exercite influenţa online accesând pagina Influence.Webitexpo.com.

Webit Congress 2011 este cel mai mare şi frecventat eveniment din Europa Centrală şi de Est, organizat în Bulgaria şi adresat industriei digitale, precum şi cel mai important forum educaţional de specialitate din Europa. Anul acesta, între speakerii Webit se numără profesionişti de cel mai înalt nivel şi executivi din companii internaţionale de top, precum Microsoft, Facebook, Yahoo!, Google, eBay, PayPal, Altex şi din alte companii mondiale importante.

Sunt şi eu înregistrat acolo, mă puteţi ajuta cu un vot aici.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.