Rockit Digital Summit

În perioada 5-6 februarie 2016 la Chișinău se va desfășura Rockit Regional Digital Communication Summit – cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est, care va întruni 24 de speakeri internaționali – experți în industria digitală mondială.

La această ediție, organizatorii evenimentului au pregătit surprize inclusiv și pentru sectorul public, oferind 20 de bilete gratuite coordonatorilor pe e-Transformare și ofițerilor de presă. Funcționarii publici vor avea oportunitatea de a descoperi ultimele inovații digitale pentru ca ulterior să contribuie la reformarea domeniului în care activează. Totodată, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu cei mai cotați experți din domeniu comunicării digitale pentru a prelua idei sau participa la dezbateri.

Printre partenerii evenimentului se numără și Centrul de Guvernare Electronică (CGE) care va fi reprezentat de Dumitru Postu – Manager al Serviciilor Sectoriale de e-Transformare. Reprezentatul eGov va ține un discurs la capitolul ”How Government is embracing digital transformation” și va relata despre implementarea Serviciului Guvernamental de Plăți Electronice Mpay. Agenda de speakeri a evenimentului o găsiți aici.

La Rockit Regional Digital Communication Summit sunt așteptați peste 500 de participanți și 50 de oaspeți internaționali din 17 țări, care vor discuta și dezbate cele mai bune practici și ultimele strategii în comunicarea digitală. Mai multe detalii despre conferință, pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.