Centrul de Guvernare Electronica, în parteneriat cu e-Governance Academy din Estonia, organizează o nouă rundă de ateliere în domeniul securității informației.

Scopul evenimentelor este consolidarea cadrului regulator și elaborarea foilor de parcurs în domeniul securității informației în instituțiile APC. La evenimente participă coordonatori pentru e-Transformare din cadrul ministerelor și instituțiilor guvernamentale, însoțiți de personalul responsabil de domeniul juridic si politici sectoriale.

Primul modul, care se desfășoară în perioada 5-6 martie, are ca temă aspecte juridice și organizarea securității informației în guvern. Reglementarea în domeniul securității informației la nivel de instituție va fi tema atelierului din 9-10 aprilie. Pe 21-22 mai participanții vor vorbi despre măsuri tehnologice pentru securitatea informației la nivel de instituție.

Atelierele în domeniul securității informației sunt moderate de experții estonieni  Hannes Astok, Anto Veldre și Raul Rikk. Limba de lucru este engleza.

1 COMENTARIU

  1. Nice, pacat ca nu e disponibil publicului 🙂 Cel putin intr-o runda initiala, disponibila bloggerilor, lucratorilor IT de tip administrator de retea etc )Ei lasa macar biurocratia sa fie la current.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.