Guvernul a aprobat miercuri „Regulamentul privind administrarea conținutului portalului guvernamental unic al serviciilor publice și integrarea în portal a serviciilor publice electronice”.

Documentul se referă la utilizatorii cu rol de administratori și determină împuternicirile acestora. Astfel reprezentanții autorităților administrației publice centrale de specialitate cu rol de autori sau moderatori ai serviciilor în cadrul portalului vor putea actualiza informația referitoare la acestea.

Proiectul stabilește totodată ce acțiuni pot întreprinde în cadrul portalului persoanele desemnate de Centrul de Guvernare Electronică (CGE) în calitate de autor sau moderator, precum și atribuțiile CGE în calitate de posesor al portalului guvernamental unic.

Modul de operare a interfețelor de lucru pe platformă este determinat de „Ghidul de administrare a conținutului pe portalul guvernamental unic al serviciilor publice”.

“Regulamentul privind administrarea conținutului portalului guvernamental unic al serviciilor publice și integrarea în portal a serviciilor publice electronice” va contribui astfel la aplicarea în practică a „Programul strategic de modernizare tehnologică a guvernării”, aprobat în ianuarie 2012.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.