96 de funcționari publici din instituțiile administrației publice centrale, instruiţi în patru runde ale cursului „Inițiere in Guvernarea Electronică”, la sfârşitul anului 2012, au primit astăzi certificate în e-Guvernare. Actele au fost înmânate de directoarea Centrului de Guvernare Electronică, Stela Mocan.

În cadrul celor patru runde ale cursului au fost instruiți funcționari publici din APC. Printre aceștia s-au numărat coordonatori pentru e-Transformare, șefi de direcții, specialiști TIC, specialiști în monitorizare și evaluare a politicilor. Ministerul Sănătății a delegat cei mai mulți participanți, 21 la număr.

Instruirea funcţionarilor publici în domeniul guvernării electronice va continua în cadrul Universităţii Virtuale în e-Guvernare , lansată de CGE în luna ianuarie 2013.

Reprezentanții consorțiului AV- Macrocom SRL- SC FiaTest SRL, care au livrat serviciile de instruire, au oferit, în parteneriat cu BITDEFENDER și  LENOVO, cadouri pentru primele trei, cele mai bune rezultate în fiecare rundă. Ceilalți absolvenți ai cursului de asemenea au beneficiat de premii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.