Women in ICT 2015

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită profesionistele IT și tinerele ce-și doresc o carieră în domeniul Tehnologiei Informației la cea de-a doua ediție a evenimentului  ”Women in ICT”. Evenimentul se va desfășura la data de 27 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Sălii Courtyard, Hotel Codru.

Women in ICT își propune să schimbe percepția asupra rolului femeilor în cadrul sectorului TIC și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență, comunicare și socializare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT și tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat.

Profesioniste de referință în domeniu vor împărtăși experiența unei cariere în IT, vor vorbi despre reușitele și rezultatele atinse, dar și provocările întâmpinate pe parcursul activității. Ne vor dezvălui ce le inspiră și motivează, cum au reușit să construiască o carieră de succes, care sunt lecțiile învățate, care sunt recomandările și sfaturile pentru specialistele în devenire.

Sesiunea de experience sharing va fi urmată de tradiționala Ceremonie de recunoaștere și apreciere ”Women in ICT” în cadrul căreia se va aduce un omagiu doamnelor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova, fie pentru performanțele atinse în virtutea pozițiilor pe care le dețin în cadrul companiilor IT, fie prin contribuția valoroasă în procesul de educare a profesioniștilor  IT. Candidaturile pentru Ceremonia ”Women in ICT” sunt nominalizate ca urmare a apelului public lansat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Women in ICT se va încheia cu o sesiune de socializare, în cadrul căreia participantele vor avea posibilitatea să se cunoască şi să comunice într-o ambianţă prietenoasă, împărtăşind experienţe şi opinii. Tinerele aflate la începutul carierei vor putea să-şi găsească aici mentorii care le vor ghida paşii în continuare şi le vor ajuta să crească în domeniu.

Pentru a participa la eveniment vă înregistrați aici. Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile.

Evenimentul Women in ICT este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul  Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.