Întreprinderea de Stat „CRIS „Registru” anunță lansarea aplicației mobile „Registru” pentru sistemul de operare Android.

Acum, la descărcarea gratuită a aplicaţiei „REGISTRU”, disponibilă pe Google Play Market, puteţi accesa informaţia necesară referitor la activitatea, serviciile şi produsele prestate de ÎS „CRIS „Registru”.

Prin intermediul acestei aplicaţii este posibil de a accesa informaţia cu privire la serviciile în domeniul documentării populaţiei, conducătorilor auto şi mijoacelor de transport, precum şi despre tarife, termene de eliberare a documentelor, program de lucru al oficiilor teritoriale, amplasarea acestora pe harta digitală şi telefoanele de contact.

De asemenea puteţi utiliza serviciile interactive disponibile pentru a verifica numărul de identificare al persoanei fizice (IDNP), denumirea şi IDNO al organizaţiei, statutul documentului, mijlocul de transport în baza documentelor existente, precum şi căuta persoanele după omonim.

În cadrul aplicaţiei a fost elaborat un serviciu special, care permite verificarea disponibilităţii numărului solicitat şi calcularea costului plăcii de înmatriculare. Descărcând această aplicaţie aveţi posibilitatea de a urmări ştirile ÎS „CRIS „Registru”.

Aplicaţia funcţionează în trei limbi: română, rusă şi engleză.

În curînd această aplicaţie va fi disponibilă şi pentru utilizatorii dispozitivelor mobile cu sistemul de operare iOS (iPhone, iPod touch, iPad).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.