Asociaţia Naţională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) a prezentat aplicația mobilă: Învățăm limba română. Ghid de conversație.

Aplicaţia este destinată vorbitorilor de alte limbi și este realizată într-o tehnologie modernă care permite însușirea și exersarea unor modele de vorbire în română, pentru a fi utilizate în situații de zi cu zi. Cu ajutorul dispozitivelor mobile (telefoane mobile sau tablete), beneficiarii oricând și oriunde își pot perfecționa abilitățile de comunicare în limba română.

Ghidul de conversație include 15 teme de real folos pentru beneficiari: Să facem cunoștință, La studii, Oferte de muncă, La un interviu de angajare, La cumpărături, Urgențe, Timpul liber, La medic etc. Fiecare temă are în mediu 40-50 de modele de vorbire care pot fi audiate repetitiv. Aceste modele de vorbire sunt incluse în tipuri de exerciții pentru o memorare mai bună.

Aplicația poate fi descărcată gratuit pe dispozitivele cu Android și cele cu iOS.

Asociaţia Naţională a Trainerilor Europeni din Moldova este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, care asigură continuitatea programului şi are drept scop facilitarea integrării civice, socio-culturale şi profesionale, promovarea toleranţei interetnice prin instruire şi crearea unui mediu lingvistic favorabil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.