cumpărături online

În articolul anterior am vorbit despre pericolul shoppingului online nesigur și ți-am prezentat primele 3 sfaturi pentru cumpărături fără de invadarea datelor tale personale. În continuare, Amplica revine cu alte 3 recomandări pentru ca tu să poți profita în siguranță de ofertele de Crăciun fără stres și consecințe mai puțin plăcute pentru siguranța ta, a datelor cu caracter personal și a banilor tăi în timpul tranzacțiilor online.

4. Managementul cardului de credit

Nu face cumpărături cu cardul de debit (adică unul legat direct de contul bancar), mai cu seamă pentru site-urile dubioase. Utilizează un card de credit pentru a pune un nivel de protecție între tine și site-ul de cumpărături. De ce? Gândește-te doar la câte site-uri au fost hackuite în ultimii ani. Dacă utilizezi un card de debit, întregul tău cont bancar este în pericol. Dacă utilizezi un card de credit separat pentru toate cumpărăturile, îl poți anula cu ușurință în cazul în care site-ul de unde faci cumpărăturile este atacat.

Vezi AICI ce oferte de sărbători a pregătit Amplica pentru clienții săi – hosting, domene, certificate SSL toate la prețuri speciale.

5. Software de securitate

Dacă cumperi în continuare de pe computerul desktop sau laptop, asigură-te că dispui de cele mai recente programe de securitate, sau de actualizări ale sistemului de operare pentru a proteja sistemul împotriva virușilor. Acest lucru este deosebit de important, deoarece probabil că vei vizita o mulțime de site-uri necunoscute cu „cele mai bune oferte” și vei deschide emailurile cu „oferte de sărbători”, care ar putea să nu aibă cele mai bune interese.

6. Evitați cumpărăturile false și aplicațiile pentru cumpărături

Majoritatea  persoanelor fac cumpărăturile de pe dispozitivul mobil. Tocmai de asta merită să fii atent cu descărcarea oricărei aplicații noi de facilitare a procesului de cumpărare online. Cele mai grave sunt aplicațiile copycat apps care par a fi aplicații legale, dar ale căror unic scop este de a infecta smartphone-urile și de a fura datele personale.

Astea sunt cele mai importante momente pentru care ar fi bine să ai atenție sporită pe care Amplica le-a selectat pentru siguranța ta. Acestea fiind spuse scrise, te invităm să navighezi pe www.amplica.md, pentru a prinde ofertele pentru serviciile de hosting, domain și SSL certificate. De sărbători Amplica amplifică ofertele! Garantăm securitate și prețuri avantajoase, descoperă-le AICI.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.