Emisiunea „Preamoi razgavor” din 11 octombrie curent, moderată de Iulia Feodorova a fost vizualizată de peste 4 milioane de vizitatori unici.

Invitatul acestei ediţii a fost protodiaconul Andrei Kuraev din Rusia.

Administratorii site-ului jurnaltv.md spun că după aproape trei săptămâni de la plasarea emisiuni pe portal, numărul de vizitatori creşte continuu. Numai în ultimele trei zile emisiunea a fost vizualizată de aproape două milioane de persoane. Discuţia cu Andrei Kuraev a vizat diverse subiecte, precum predarea religiei în şcoli sau relaţiile dintre stat şi biserică.

Andrei Kuraev s-a născut la Moscova într-o familie ateistă, tatăl său fiind secretarul principalului ideolog al Partidului Comunist. În 1985 a devenit secretarul academiei Spirituale din Moscova. În prezent, Protodiaconul Andrei Kuraev este cunoscut ca scriitor, publicist, teolog şi autor al mai multor manuale, printre care ”Bazele culturii ortodoxe” aprobat de Guvernul Federației Ruse pentru a fi predat în școli.

sursa: jurnaltv.md

1 COMENTARIU

  1. […] Accesări record pe jurnaltv.md Thu Oct 28, 2010 15:31 pm Emisiunea “Preamoi razgavor” din 11 octombrie curent, moderată de Iulia Feodorova a fost vizualizată de peste 4 milioane de vizitatori unici. Invitatul acestei ediţii a fost protodiaconul Andrei Kuraev din Rusia. Administratorii site-ului jurnaltv.md spun că după aproape trei săptămâni de la plasarea emisiuni pe portal, numărul de vizitatori creşte continuu. Numai în ultimele trei […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.