57656

Potrivit lui John Sculley, care a condus compania Apple în perioada 1983-1993, Steve Jobs a propus crearea unui telefon mobil Mac în anul 1984, cînd pe piață a aparut calculatorul Macintosh 128K. „Îmi amintesc cînd lucram asupra telefoanelor Mac la sfîrșitul anului 1984”, a declarat Sculley, într-un interviu pentru CNBC TV18.

John Sculley consideră că este puțin probabil ca compania să-si schimbe politica și accepte un compromis, oferind pe piață smartphone-uri de buget mai ieftine de 100 de dolari. Dimpotrivă, Scully consideră că Apple va continua să-și consolideze linia sa de produse high-end.

Omul de afaceri a mai spus că Apple are o armată foarte mare de fani. „Apple a lansat iPad mini și toți cei care au avut anterior un iPad, și-au cumpărat și un iPad mini. Dacă Apple va lansa un smartphone și mai scump, cu un ecran și mai mare, veți vedea că ei toți vor cumpara și aceste dispozitive. Apple e ca și BMW, iar BMW nu concurează pe segmentul de mașini ieftine”, a conchis Scully.

2 COMENTARII

  1. Voi ce chiar nu vedeti ca APPLE cade la bursa de la NEW YORK si trebuie urgent sa se ridice ca daca nu si fanii pe care ii are o sa-i piarda

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.