Steve Jobs, CEO-ul Apple, este un personaj carismatic şi un abil prezentator, însă la prima sa apariţie TV acesta a avut mari emoţii şi era cât pe ce să vomite.

Toate lansările de produs Apple sunt efecutate de Steve Jobs (53 de ani). Acesta se descurcă foarte bine în faţa publicului şi a camerelor de luat vederi. La prima sa apariţie TV, însă, Steve Jobs a avut mari emoţii, care i-au provocat o stare de rău.

Steve Jobs a apărut prima dată pe micul ecran în anul 1978, la vârsta de 24 de ani. Acesta a fost invitat la un post de televiziune din  San Francisco, KGO să vorbească despre Apple. Pe durata pregătirilor, înainte să intre în direct, acesta a avut mari emoţii şi a spus:

“Să îmi arătaţi unde este baia, pentru că îmi este rău şi s-ar putea sa vomit… nu glumesc”.

Steve Jobs se află, în prezent, în concediu medical, până la sfârşitul lunii iunie. În absenţa lui Jobs, Tim Cook, COO ( Chief Operating Officer)  conduce compania.
În luna august a anului 2004, Steve Jobs a fost operat de cancer pancreatic, iar în 2009 a lipsit aproape şase luni deoarece a suferit un transplant de ficat.

sursa: capital.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.