3423

Microsoft a prezentat ieri noua sa consola de jocuri – Xbox One. Potrivit reprezentanților companiei aceasta a devenit un centru de divertisment multimedia. Compania nu a intrigat prea mult jurnaliștii și la putin timp dupa începerea evenimentului a prezentat consola.

Xbox One, precum si noul controler de mișcare au devenit mai mari și au obținut cîteva funcționalitati noi.

Vicepresedintele diviziei online a companiei, Yusuf Mehdi, a prezentat careva noi caracteristici și îmbunătățiri ale consolei. În primul rând, trebuie menționat faptul că pentru a porni sistemul și a intra în contul dvs. nu e nevoie de un nume de utilizator și o parolă, consola recunoaște stapînul după voce. Mehdi a prezentat modul în care aparatul poate fi controlat prin voce, gesturi, și combinații ale acestora.

4234232342342 6345

Managerul a demonstrat performanța sistemului prin comutarea sistemul de la TV la joc, la muzică și la film. Toate acestea au loc aproape instantaneu, în orice ordine. Xbox One vă permite să rulați aplicații multiple datorită Snapload (de exemplu: browser-ul sau Skype peste film).

Marc Whitten, colegul lui Yusuf, a dezvăluit unele informații cu privire la componentele hardware ale Xbox One. Consola are 5 miliarde de tranzistori, 8 GB de memorie RAM, USB 3.0, Wi-Fi Direct, 802.11n, Blu-ray, HDMI in/out. Xbox lucreaza practic fara zgomot.

8957

9857

Platforma este mult mai prietenosa pentru dezvoltatori. La bordul consolei sunt trei sisteme de operare: Xbox OS, kernel-ului Windows și o combinare între primele două.

Potrivit managerului, timp de un an pentru serviciul online Xbox One vor functiona 300 de mii de servere, pentru stocare salvarilor, muzicii, video, precum și pentru cloud computing. Cu ajutorul lor, în jocurile multiplayer, se vor putea afla mai multi gameri.

25234

Prezentarea oportunităților jocurilor a început cu apariția pe scena a lui Andrew Wilson, de la EA Sports. El a anunțat un parteneriat strategic cu Microsoft, după care au fost prezentate noile FIFA, Madden NFL, NBA și UFC, pe motorul grafic EA Sports Ignite, Quantum Break de la Remedy, precum Forza Motorsport 5, care va fi disponibil odată cu lansarea pe piață a Xbox One.

245235412

1234521

Dupa cum și era de asteptat, a avut loc prezentarea unui nou proiect din seria Call of Duty – CoD:Ghosts. Reprezentantul studioului Infinity Ward a declarat că scopul dezvoltatorilor a fost de a crea un joc complet nou.

2352

4363

„Jocurile Call of Duty au avut succes pentru că noi mereu ne concentrăm asupra gameplay-ului”, a declarat reprezentantul companiei Infinity Ward.

Spectatorilor li s-au demonstrat diferențele grafice dintre Call of Duty: Ghosts si Call of Duty: Modern Warfare 3.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.