Ubisoft a schimbat data de lansare a versiunei PC a jocului I Am Alive, din 13 septembrie pe 6 septembrie, fara a explica motivele. Proiectul este disponibil pentru achizitionare prin intermediul serviciilor Steam si magazinului online UbiShop la pretul de 15 dolari. Versiunea pentru console „I Am Alive” a fost lansata mai devreme in acest an si a fost primita bine de catre critici si de catre comunitatea gamerilor, scrie Gamespot.

Proprietarii computerelor personale, dupa cum s-a anuntat anterior, au primit careva posibilitati adugatoare care nu sunt disponibile pentru console, este vorba despre modul „Easy” al jocului, in care utilizatorul primeste un numar nelimitat de incercari la trecerea nivelelor si functia Replay. Cea din urma permite sa te intorci cu un nivel in urma pentru al cerceta mai detaliat.

I Am Alive este un joc de aventura cu elemente de actiune si de supravietuire. Gamerul trebuie sa monitorizeze nu numai starea de sanatate a personajului, dar si oboseala lui, orice efort ia din energie. Evenimentele au loc in Chicago, dupa un cutremur cu magnitudinea de 10.3.