SEGA Mega DriveCompania SEGA va lansa o nouă consolă Mega Drive pentru doi jucători, precum și o consola portabilă.

 De producerea acestor dispozitive se va ocupa compania chineză At Games, care anterior a produs diverse console retro, anunță The Next Web.
SEGA Mega Drive 2
Noua consolă Sega acceptă cartușe originale Mega Drive, are două controlere și poate fi conectată la televizor prin intermediul portului HDMI.

Consola portabilă, Mega Drive Portable, este echipată cu ecran cu diagonala de 3,2 inch, are o carcasă ergonomică, cu gamepad integrat și se încarcă cu ajutorul unui încărcător standard printr-un cablu cu port USB.

SEGA Mega Drive 3

Trebuie remarcat faptul că ambele dispozitive au preinstalate 80 de jocuri clasice, precum Sonic the Hedgehog, Mortal Kombat, Golden Axe, Comix Zone, etc. Aceste jocuri pot rula fără cartușe și complet gratuit, este suficient să procurați consola.

Costul ambelor dispozitive va fi de 65 de dolari. Nu se cunoaște în care țări acestea vor fi vândute, dar este puțin probabil că SEGA va produce un lot mare, astfel acestea pot deveni în curând exemplare de colecție. Unele magazine primesc precomenzi pentru aceste console, însă ele vor fi disponibile abia în luna octombrie 2016.

Potrivit SEGA, lansarea acestor dispozitive are loc cu ocazia celei a 25-a aniversari a jocului Sonic the Hedgehog.

Lasă un răspuns