ps4

Prețul dispozitivelor electronice, inclusiv cel al consolelor, nu mai sperie cumpărătorii. Șeful diviziei britanice Sony, Fergal Gara, într-un interviu pentru site-ul VG247, a spus că acesta este „efectul Apple”.

Potrivit lui Gara, după șapte ani de la lansarea consolei PS3, utilizatorii obișnuiți o dată pe an să cheltuie o sumă de bani pentru un nou iPhone sau iPad, au început altfel să privească costul dispozitivelor. Suma de 349 £, atît costă în Marea Britanie PS4, nu-i mai sperie pe cumpărători. De asemenea, Gara consideră că Apple a învățat oamenii să cumpere dispozitive noi, cît mai curînd posibil. Potrivit lui, toate acestea au avut un impact benefic asupra numărului de precomenzi și vînzări ale consolei PS4 în primele zile.

Vă amintim că PlayStation 4 este  o consolă de jocuri din a opta generație, a companiei japoneze Sony. Dezvoltarea ei a început în 2008. Sony a dezvăluit oficial consola pe 20 februarie 2013, la o prezentare specială în New York, iar în iunie a prezentat consola publicului în cadrul expoziției E3. Vînzările în SUA au început pe 15 noiembrie 2013, iar în europa consola a fost lansată pe 29 noiembrie. Vînzările PS4 în Japonia vor începe pe 22 februarie 2014.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.