playstationmtgupdate_ta-1024x768

Microsoft a reacționat la anunțul consolei PlayStation 4 Pro, care va fi disponibilă la mijlocul toamnei. Gigantul american are deja un răspuns cu numele Project Scorpio, care, cel puțin pe hârtie, va fi cu 43% mai productiv față de concurentul prezentat recent. Cu toate acestea, pe rafturile magazinelor consola Microsoft va apărea doar în anul viitor.

Potrivit lui Albert Penello, unul dintre managerii de top Microsoft responsabil pentru dezvoltarea Xbox, compania este mulțumită de deciziile luate și de strategia aleasă. „Și noi și Sony investim în 4K – viitorul consolelor de jocuri video. Și noi și Sony avem experiență în implementarea noilor tehnologii în hardware”, a declarat Penello.

Cei de la Microsoft au subliniat faptul că consolele lor vor fi mult mai productive decât PlayStation 4 Pro. În special, este vorba de procesorul grafic cu o productivitate de 6 teraflopi, ceea ce reprezintă cu 43% mai mult decât la PS 4 Pro. Cu toate acestea, potrivit The Verge, Sony va avea un avantaj semnificativ până la lansarea noii console Microsoft. De asemenea, nu este exclus că compania va decide să accelereze procesul și sa prezinte Project Scorpio mai devreme decât a fost planificat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.