0 (3)

Sony intenționează să lanseze pentru PlayStation 4 o cască cu realitate virtuală, pentru a face consola sa de jocuri mai atractivă pentru cumpăratori. Sursele publicaţiei Eurogamer indică faptul că comapania a testat deja un astfel de accesoriu în simulatorul de curse DriveClub. Cu ajutorul lui, de exemplu, jucatorii pot privi în jurul interiorului mașinii.

Sony ar fi vrut să prezinte casca la Gamescom, dar din anumite motive a amînat anunțul în ultimul moment. Compania ar putea prezenta dispozitivul la expoziția Tokyo Game Show, care va avea loc în septembrie sau deja în anul viitor.

Compania japoneză arată interes activ față de realitatea virtuală. De curînd ei au prezentat o cască 3D din generatia a treia (modelul HMZ-T3W) cu sistem audio avansat 7.1, care poate înlocui un home theater. Gadgetul acționează ca un sistem alternativ de divertisment: acesta are integrate 2 OLED-display-uri (1280×720), care crează efectul precum ai privi la un panou imens de 750 inch, de la o distanță de 20 de metri.

La computer, smartphone sau consolă, HMZ-T3W se poate conecta atît prin intermediul tehnologiei WirelessHD, cît şi prin HDMI. În Europa, vînzările dispozitivului vor începe în noiembrie. Costul căştii este destul de mare, aproximativ 2 mii de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.