Electronic Arts a decis sa intrerupa dezvoltarea noilor jocuri din seria Medal of Honor, din cauza vinzarilor slabe ale ultimului proiect, MoH: Warfighter. „Jocul nu si-a gasit locul in rindul gamerilor, necatind la accentul facut asupra luptelor reale”, a declarat Peter Moore, seful EA.

„Criticii la fel adesea evaluau jocul cu note mai mici decit le merita”, a adaugat Moore. Astfel, potrivit EA, in ciuda eforturilor depuse de dezvoltatori si anatajele convingatoare ale jocului, utilizatorii au facut alegerea de a inceta dezvoltarea noilor jocuri Medal of Honor. Poate ca in viitor Electronic Arts va „reinvia” franciza.

Ar trebui remarcat faptul ca la scurt timp inainte de lansarea Medal of Honor: Warfighter experti din industrie au prezis esecul proiectului. „El va fi o mare dezamagire”, a declarat in toamna anului 2012, Doug Creutz de la Cowen and Company. In opinia sa, EA nu a ales momentul potrivit pentru lansarea ultimei serii MoH, aproape simultan cu Assassin’s Creed III, Call of Duty: Black Ops 2 si Halo 4.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.