Joy-ConDatorită gamerilor, s-a aflat că controlerele Nintendo Switch pot rula cu ușurință pe computerele Windows, MacOS și pe dispozitivele Android. Despre aceasta a scris publicația franceză Nintendo Actu, care continuă să experimenteze cu gamepad-urile Joy-Con pe mai multe dispozitive.

Joy-Con poate fi conectat prin Bluetooth la computerele care rulează Windows. Cu toate acestea, pentru a partaja mouse-ul și butoanele tastaturii e nevoie de programul JoyToKey. Fără el, jocul poate să nu recunoască locația butoanelor Joy-Con. Gamepad-urile lucrează destul de bine atât în pereche cât și separat. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Joy-Con, cel mai probabil, este identificat de către sistem ca un controler Wii Remote pentru consola Wii. Apropo, cele mai recente gamepad-uri de la Microsoft Xbox One și PlayStation 4, de asemenea, pot fi utilizate pe alte dispozitive prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Proprietarii de dispozitive Android la fel pot utiliza Joy-Con-urile. Deși publicația Nintendo Actu avertizează că atunci când conectați un gamepad la dispozitivul mobil, prin Bluetooth, există întârzieri. În plus, există posibilitatea că, în funcție de joc, trebuie să schimbați configurația butoanelor controlerului cu ajutorul unor aplicații.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.