24234

Entuziaștii americani colectează fonduri pentru o campanie de publicitate, care are drept scop de a atrage atenția companiei Valve și de a demonstra necesitatea lansării jocului Half-Life 3.

Pentru activitățile planificate este necesară o sumă de 150 mii de dolari, însă, compania Transmedia își va începe activitatea cînd vor fi colectati deja 3,000 de dolari: aceștea vor fi utilizați pentru publicitatea de pe Google AdWords.

În cazul în care va fi atinsă suma de 9000 de dolari, compania va închiria un panou mobil, care se va deplasa prin apropierea sediului Valve. 45 mii de dolari vor fi suficienți pentru a aduna un mic detașament de „gemeni” a lui Gabe Newell. Ei vor purta tricouri cu sloganul „Vrem HL3» și se vor afla prin preajma sediului principal al dezvoltatorului.

Dacă se adună 150 mii de dolari, organizatorii campaniei de publicitate vor lansa un concert tematic în sprijinul jocului.

În schimbul banilor, Transmedia propune o scrisoare personală de mulțumire și alte cîteva bonusuri. Una dintre cele mai mari agenții americane din SUA, McKee Wallwork & Company, va oferi ajutor acestui proiect neobișnuit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.