Valve, probabil, nu va mai lansa niciodată o continuare a jocului Half-Life, scrie publicația Game Informer, citind unul dintre foștii angajați ai companiei.

Motivul este că astăzi Valve se axează, în primul rând, pe proiectele multiplayer, cum ar fi Dota și Counter Strike, în timp ce toate jocurile Half-Life, după cum știm, sunt singleplayer.

În același timp, sursa atrage atenția asupra faptului că atmosfera de la Valve este una specială: angajații se implică în acele proiecte care le sunt interesante. Aceștia trec de la un grup de lucru la altul fără probleme din partea administrației. Pe scurt, o libertate completă de creație și responsabilitate minimă. Toate acestea nu contribuie la crearea unui proiect serios, precum continuarea Half-Life 2, care în opinia mai multor publicații de profil este unul dintre cele mai bune jocuri din istorie.

De asemenea, publicația Game Informer a remarcat că Valve nu dorește să transmită unui alt studiou dezvoltarea jocului noului Half-Life, deoarece nu sunt siguri care va fi rezultatul. Unele dintre jocurile de pe timpurile primului Half-Life – de exemplu Half-Life: Opposing Force – au fost dezvoltate de alte studiouri, dar, la al doilea joc, Valve nu a mai permis acest lucru.

Continuarea lui Half-Life 2 este cel mai așteptat joc. Cu toate acestea, multi jucători deja nu mai speră că acesta va mai fi lansat. Half-Life 2 a fost lansat în 2004, iar continuarea scurtă Half-Life 2: Episode One – în 2006 și Half-Life 2: Episode Two – în 2007.

Lasă un răspuns