Potrivit site-ului Metacritic, nota medie a noului joc de la Blizzard este de 3,5 puncte din 10, iar criticii publicatiilor specializate, inca nu au postat nici un comentariu. Cea mai mare frustrare este mecanismul „anti-piraterie”, care necesita o conexiune la Internet constanta.

„De ce sa cumperi un joc in care nu te poti juca?” – aproximativ asa suna o mare parte din comentariile negative despre acest joc. Potrivit fanilor, Blizzard a supraestimat puterile proprii si in goana dupa bani a pierdut din vedere interesele gamerilor. Unii au comparat proiectul mult asteptat cu World of Warcraft, considerind ca mai multe elemente de gameplay din Diablo III sunt luate din MMORPG-ul popular.

Cel mai inervant fapt pentru jucatori e ca jocul mereu necesita o conexiune constanta la internet. Dezavantajul acestui sistem a fost simtit cind serverele Blizzard, responsabile de activitatea jocului Diablo III, au fost offline o perioada. Compania si-a cerut scuze pe forumul oficial al proiectului si a promis ca pe viitor va evita astfel de situatii.

1 COMENTARIU

  1. da a trecut in normal , la dispozitie mai are 4 jucatori , dupa lvl 60 se poate si de jucat pe arena, dupa normal poti sa incerci sa treci si regimu Hardcore , posibil a trecut singur , cu mult mai interesant cind treci in party de 1-4 persoane , pentru unii au importanta si acivurile care nu se fac asa usor

Lasă un răspuns