Activision Blizzard a oferit numeroase detalii interesante despre jocurile companiei, in cadrul celui mai nou raport financiar.

Cel mai aşteptat anunţ a fost cel legat de data de apariţie a mult aşteptatului Diablo III, care, deşi fusese promis pentru începutul acestui an, a suferit noi amânări din cauza modificării fundamentale a unor mecanici de bază ale jocului. Conform noului raport oferit de Activision Blizzard, Diablo III va vedea lumina zilei în cel de-al doilea trimestru al acestui an, undeva în intervalul aprilie-iunie 2012.

De asemenea, pentru 2012 este aşteptat şi cel de-al doilea titlu al trilogiei StarCraft II. Chiar dacă nu a fost oferită o dată exactă pentru lansarea lui StarCraft II: Heart of The Swarm, măcar este confirmarea că Blizzard intenţionează să lanseze cel puţin două jocuri în cursul acestui an.

In rest, în prim plan a stat seria Call of Duty, Modern Warfare 3 reuşind în luna noiembrie a anului trecut să depăşească în încasări filmul Avatar a lui James Cameron (775 milioane de dolari în primele cinci zile de vânzări, 1 miliard în primele 16 zile pe piaţă). De altfel, Call of Duty a bătut din nou toate recordurile, înregistrând pe parcursul anului 2011 vânzări globale de peste 40 de milioane de unităţi (20 de milioane pentru Modern Warfare 3, 10 milioane pentru Black Ops, 5 milioane pentru Modern Warfare 2, restul fiind împărţite între titlurile mai vechi ale seriei).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.