Aceasta este o veste mai mult decât tristă pentru fanii jocurilor FPS. Cei de la EA au anunţat că data de lansare a lui Crysis 2 a fost mutată la începutul anului 2011. Motivul oficial invocat este opera unui departament de PR. Teoretic, jocul ar fi fost lansat în aceeaşi perioadă cu alte titluri importante şi cei de la departamentul de marketing n-au fost mulţumiţi. De asemenea, cei de la Crytek vor avea mai mult timp la dispoziţie să retuşeze un titlu major. Până când cineva iese la rampă cu motivele reale, va trebui să ne mulţumim cu acest comunicat oficial.

Această amanare nu-i ajută nici măcar pe cei care ar fi dorit să facă un upgrade la placa video. Nu vă deranjaţi să strângeţi mulţi bani deoarece jocul s-ar putea să aibă cerinţe de sistem mai reduse decât primele două titluri. Argumentele principale sunt cadrul mai restrâns în care se va desfăşura acţiunea şi faptul că jocul va fi dezvoltat şi pentru consolele de ultimă generaţie, dotate cu chipset-uri video mai vechi. Chiar şi aşa, cei care vor dori să-l joace pe un sistem compatibil Nvidia 3D Vision ar putea să ia în considerare modelele de top sau o configuraţie SLI de la Nvidia. În final, nu pot decât să urez aşteptare uşoară fanilor Crysis, printre care se numără şi autorul.

sursa: go4it.ro

2 COMENTARII

  1. […] Crysis 2 amânat pentru începutul lui 2011 Mon Aug 09, 2010 10:39 am Aceasta este o veste mai mult decât tristă pentru fanii jocurilor FPS. Cei de la EA au anunţat că data de lansare a lui Crysis 2 a fost mutată la începutul anului 2011. Motivul oficial invocat este opera unui departament de PR. Teoretic, jocul ar fi fost lansat în aceeaşi perioadă cu alte titluri importante […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.