atlas

Google a cumparat o parte din activele Green Throttle Games, care a lansat controlerul Android – Atlas, anunță site-ul PandoDaily.

Un reprezentant al Google, nu a dezvăluit termenii și suma tranzacției, dar a confirmat că aceasta a avut loc. O parte din angajații Green Throttle Games, inclusiv doi fondatori ai companiei, au fost angajați la Google.

Un al treilea findator va continua să conduca Green Throttle Games, însă viitorul companiei este incert. Pagina de Facebook nu este actualizată din luna septembrie 2013. În noiembrie 2013, Green Throttle Games a eliminat din Google Play aplicația sa și nu mai oferă suport tehnic.

Surse anonime ale PandoDaily presupun că Google va utiliza tehnologiile Green Throttle Games într-un TV Box care va fi lansat în prima jumătate a anului 2014. Prin urmare, noul dispozitiv este proiectat și pentru jocurile video.

Green Throttle Games a fost înființată în luna februarie 2012. În luna noiembrie compania a lansat un mediu pentru dezvoltatorii de aplicații pentru controlerul Atlas. În luna decembrie a primit de la investitori 6 milioane de dolari, Atlas a apărut în vînzare în primăvara anului 2013.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.