A apărut un site unde puteți asculta în mod conținu torsul pisicii. Creatorul acestuia este dezvoltatorul și designerul de sunet din Belgia – Stéphane Pigeon.

Potrivit lui Stéphane, care a creat anterior generatorul online de zgomot myNoise, el era rugat dese ori să adauge și torsul pisicii. Dezvoltator în glumă a realizat site-ul și s-a dovedit că acesta nu numai că e interesant, dar și util.

„Torsul pisicii este unul dintre cele mai plăcute sunete. Acesta calmează și scoate stresul. Firește oamenilor le este important nu numai sunetul, dar și prezența pisicii. Purrli încercă să recreeze această senzație, datorită motorului de sunet care a fost modelat pe baza sunetelor reale ale pisicilor„ explică Stéphane Pigeon.

Utilizatorul poate personaliza opțiunile de toarcere, cum ar fi frecvența, viteza, volumul, tonul și chiar distanța. În plus, există o lumină de fundal receptivă la ritmul sunetelor. Toate acestea ajuta la obținerea unei simulări a prezenței reale a pisicii.

Se cunoaște că pisicile au un efect terapeutic extraordinar, putând fi de ajutor persoanelor care suferă de afecțiuni ale inimii. Potrivit oamenilor de știință, prezența unei pisici reduce semnificativ riscul de a avea infarct.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.