Mai mulți gameri nici nu își dau seama că consolele lor se pot defecta din cauza gândacilor. Compania XCubicle cere câte 25 de dolari de la fiecare client pentru îndepărtarea insectelor din consolă. Jurnaliștii de la Kotaku au discutat cu meșterii din SUA și au constatat că insectele preferă mai mult PlayStation 4, decât Xbox One.

În primul rând, aceasta se datorează faptului că primele console sunt mai multe pe piață. Un alt factor este construcția PS4. De obicei, consola se află într-un colț întunecat și se încălzește în timpul funcționării, din cauza sursei de alimentare internă. Căldură atrage gândacii care se prăjesc pe componentele interne ale consolei, iar grila de ventilație largă facilitează pătrunderea lor în interior.

Aceasta nu este o problemă nouă pentru PlayStation 4: pe forumul specializat Sony periodic apar plângeri legate de gândacii care au transformat consola într-o casă confortabilă.

Experții nu recomandă ca consola sa fie ținută aproape de podea, într-un loc întunecat. De asemenea, ar trebui păstrată curățenia în casă, astfel încât să nu se înmulțească gândacii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.