3310-pureview-feat

Mult iubitul telefon, pe timpuri, de studenți și șoferi – Nokia 3310, revine pe rafturile magazinelor.

Lansat în anul 2000, Nokia 3310 a fost unul din cele mai de succes telefone lansate vreodată de către producătorul finlandez. Datorită unui grup de fani, astăzi a fost lansat o nouă versiune a telefonului, care este dotat cu tehnologii moderne precum camera PureView cu optică Zeiss și flash Xenon. Sistemul de operare instalat este Windows 8.

Pe lînga culoarea clasică albastru închis, vor fi disponibile încă 4 culori: galben, albastru deschis, roșu și verde.

3310-pureview-in-line1

La capitolul soft pot fi menționate aplicațiile preinstalate MS Office, Xbox Jocuri, Outlook și OneDrive care oferă gratuit spațiu de stocare de 7GB, în cloud. Pentru cei nostalgici, desigur, au fost preinstalate și jocurile Snake II, Pairs II, Space Impact și Bantumi.

Ce tine de specificați hardware: noul Nokia 3310 are un ectan de 3 inch cu o rezoluție WXGA (1280 x 768), protejat de sticla Gorilla Glass 3, procesor dual-core tactat la 1.5 GHz, 2 GB de RAM, 32 GB de spațiu pentru stocarea datelor, conectivitate 3G, LTE, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 și un set standart de sensori: accelerometru, senzor de proximitate, barometru, giroscop. Capacitatea baterie este de 1430 mAh.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.