Securitatea conturilor de Facebook a fost dezbătută foarte intens în ultima perioadă, însă cu toate acestea mulţi nu sunt interesaţi de aceste setări fie pentru că nu se tem de furtul datelor personale, fie pentru că pur şi simplu nu ştiu cum şi de unde pot face acest lucru. Money.ro vă prezintă un top făcut de Mashable.com în care sunt prezentate cele mai importante zece setări pe care trebuie sa le faci pentru a-ţi securiza contul de Facebook.

1. Sharing-ul pe Facebook

Deși poate părea complicat, este foarte important să controlezi ceea ce publici și mai ales cui permiți să-ți vizualizeze profilul. În această privință Facebook oferă mai multe opțiuni, și anume: puteți împărți conținutul dumneavoastră cu “toată lumea”, cu “prietenii prietenilor” sau “doar cu prietenii”. În orice caz, trebuie să știți și faptul că puteți face setări care să fie aplicabile doar pentru un anumit grup de persoane. De exemplu, numai prietenii apropiați vă pot vedea toate fotografiile, în timp ce restul persoanelor pot accesa doar o parte din ele. Același lucru este valabil și în cazul informațiilor.

2. Confidențialitatea fotografiilor

Account > Privacy Settings > Sharing on Facebook > Customize Settings > Edit album privacy for existing photos

(Contul meu > Setări de confidențialitate >Partajare pe Facebook > Personalizat > Editează confidențialitatea de album pentru pozele existente)

Setările pe care le poți face albumelor de pe Facebook pot fi înșelătoare, și asta pentru că nu întotdeauna se aplică la toate fotografiile. Cu setarea de mai sus, poți decide confidențialitatea fiecărui album foto, inclusiv a fotografiei de perete (Wall Photo).

3. Verifică-ți locația

Account > Privacy Settings > Sharing on Facebook > Customize Settings > Friends can check me in to Places

Contul meu > Setări de confidențialitate > Partajare pe Facebook > Personalizeaza Setările > Friends can check me in to Places

O altă setare importantă, dar care de cele mai multe ori trece neobservată, este cea care nu le poate permite prietenilor tăi să-ți modifice locația fără acordul tău.

4. Conectarea pe Facebook

Account > Privacy Settings > Connecting on Facebook

Contul meu > Setări de confidențialitate >Conectare pe Facebook

Pe Facebook, setările de confidențialitate sunt separate de cele de conectare. Păstrându-le publice le vei permite celorlalți utilizatori care nu îți sunt prieteni să vadă date importante despre tine, cum ar fi: fotografia de profil, sexul, vârsta, educația, orașul natal, etc.

Aceste setări pot influența și modul în care ești găsit pe Facebook. Atfel spus, cei care vor să te găsească o pot face doar tastându-ți numele? Permiți oricui să te adauge ca prieten și să-ți trimită mesaje?

De aici poți schimba toate elementele mai sus menționate. De exemplu, dacă primești deseori mesaje de la necunoscuți, trebuie să știi că poți seta ca doar prietenii din lista proprie să facă acest lucru. Totuși, tineți cont de faptul că dacă setați totul în cel mai strict mod posibil, nu veți mai putea fi găsit.

5. Aplicațiile pe care le folosiți

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Apps You Use

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Aplicații pe care le folosiți)

Aceasta este una din setările dureros de minuțioase, pentru că presupune editarea fiecărei aplicații pe care o folosești, fie prin eliminarea ei, fie prin editarea confidențialității.

Vă sugeram să eliminați toate aplicațiile pe care nu le utilizați. Aveți grjă să le revizuiți pe fiecare în parte, și asta pentu că exista o serie de aplicații care vă apar pe Wall fără a vă fi cerut permisiunea.

6. Personalizarea instantă

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Instant Personalization

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Personalizare instantă)

Personalizarea contului de Facebook cu diferite link-uri poate fi în esență chiar un lucru bun, însă țineți cont de faptul că prin acest fel permiteți necunoscuților să aibe acces la informatiile personale.

Utilizatorul poate alege să renunțe la opțiunea de Instant Personalization pe site-urile partenere Facebook, dând click pe butonul de “No Thanks”, atunci când sunteți întrebat de activarea acestei setări. Pentru a nu risca vizualizarea informațiilor tale de către oricine, Facebook iți permite să renunți la această opțiune de pe toate site-urile aflate în colaborare cu rețeaua de socializare prin intermediul butonului “Permite personalizarea instantă pe toate site-urile partenere” .

7. Informațiile la care au acces prietenii tăi

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Info accessible through your friends

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Informații accesibile prin intermediul prietenilor)

Aici setările de confidențialitate ale Facebook sunt destul de complicate. Indiferent cât de stricte sunt setările pe care le faci, datele proprii continuă să fie publice pentru un anumit grup de oameni, fie ei și prietenii cei mai apropiați. Indiferent ce imparți cu ei, asta nu înseamnă că sunt accesibile doar de către aceştia, mai ales dacă setările lor sunt foarte „relaxate”. Pentru a vă asigura că nu vi se întâmplă acest lucru trebuie să faceţi setarea prezentată mai sus.

8. Căutarea publică

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Public Search

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Căutare publică)

Când o persoană vă caută numele într-un motor de căutare, aceasta poate foarte ușor să vă vizioneze profilul public. Dacă nu vreți ca acest lucru să se întâmple trebuie să faceți modificarea de mai sus.

9. Lista de prieteni

Friends > Edit Friends > Create a List

(Prieteni > Editează Prieteni > Crează o listă)

Dacă esti un utilizator tipic de Facebook, atunci cu siguranță ai în listă aproximativ 130 de prieteni și nu iți dorești să împarți orice detaliu cu fiecare din ei.

În acest caz, este important să știi că îți poți împărți lista în mai multe grupuri: Membrii familiei, prieteni apropiați, parteneri de afaceri, etc. Aceste grupuri pot fi setate astfel încât fiecare grup să poată vizualiza doar ceea ce tu iți doresti să împarți cu ei. Realizarea acestor liste este destul de dificilă, mai ales dacă ai deja foarte mulți prieteni, însă odată ce le-ai setat, adăugarea prietenilor în fiecare categorie se realizează foarte ușor.

10. Activarea HTTPS

Account > Account Settings > Account Security > Secure Browsing (HTTPS)

(Contul meu > Setările contului > Securitatea contului > Secure Browsing (HTTPS))

Ultima setare pe care o aducem în prim plan este una care are legătură mai mult cu securitatea decât cu confidențialitatea.

În încercarea de a proteja mai bine datele, Facebook a început de curând să introducă un suport de tipul HTTPS. Cu toate că această setare încetinește puțin Facebook-ul, iar alte câteva aplicații nu mai funcționează, experții în securitate ai rețelei de socializare spun că acest tip de server este esențial pentru securitatea online, indiferent de serviciile web accesate.

Dacă nu aveți încă disponibilă această setare, nu vă faceți griji. Facebook a declarat faptul că în săptămânile următoare aceasta va fi activă în toate țările în care acesta este disponibil.

sursa: money.ro

 • CONSTANTIN RALUCA

  NU POT SA INTRU PE FACEBOOKUL MEU NU INTRLEG DE CE NU IMI RECUNOASTE PAROLA.AM INCERCAT DAR NU POT DECAT SA VAD POZA DEE PROFIL DAR NU MA LASA SA INTRU.

  • Încearcă atunci să-ţi restabileşti parola.

   • mihai

    am si eu o problema dupa ce ies de fb raman mereu autentificat doar pe gogle ce trebuie sa fac sa nu mai raman?

   • SuciuRaluca

    Si eu am patit la fel. Am incercat sa imi schimb parola, am dat la forgot your password si imi spune sa introduc adresa de mail si mi-a spus sa recunosc daca acela este contul meu si urma sa primesc un mesaj pe mail, dar acel mesaj n-a sosit. Ce pot sa fac in acest caz?

    • si eu la fel astept mesaju de 2 zile dar nimic

    • kalman

     si eu la fel, ce naiba facem …

     • tavy

      pentru ca ati trimis cereri de prietenie prea multe , sau cineva a incercat sa va acceseze contul

    • Am si eu o problema ,nu mai pot sa imi vad pozele de pe facebook si toate cele ,nu merge sa apas pe aproape nimic ,cand dau pe acasa nu merge ,ba chiar nu mai merge de o saptamana nu stiu ce se intampla ,ma puteti ajuta si pe mine ?

     • asa patesc si eu:(

    • Andreea

     Nu ma mai lasa sa intru pe facebook imi spune Adresa de e-mail pe care ai introdus-o a fost deja înregistrată, însă contul tău nu a fost confirmat încă. În curând vei primi un mesaj de e-mail cu detalii despre cum să îţi confirmi contul.nush de ce …eu am asteptat dar nimic…cine ma poate ajuta ? multumesc anticipat !

  • tatiana

   am facut un cont de facebook cu acelasi e-mail si acum nu pot sa intru p primu pot doar sa intru pe ala care lam facut si vreau sa il sterg pe primu da nush cum..:((((

  • numirecunoste parola este numai poza

   • Nicu Paci daca daca nu-ti recunoaste parola inseamna ca mai ai alata sau nu ai scris-o corect .

  • llenutzza grab

   nu pot sa intru pe facebook meu nu inteleg de ce nu imi citeste parola .cine ma ajuta va rog

   • IIenutzza grab ,poate nu ai scris corect parola sau mai ai alta .

   • fas

    nu e bun

  • Calin

   Ai incercat sa dezactivezi Caps Lock-ul inainte de a baga parola? 😀

  • va rog ajutati-ma,la facebook-ul meu cand vreau sa bag poze nu merge adk:aleg fotografia dau open pe ea ji se invarte sagetica adk se transforma intr-un cerc si dau x la folderul cu fotografii si imi iese din toate programele pe care le am in bara 🙁
   inainte imi mergea sa bag fotografii,akum nuj ce are 🙁
   va rog ajutati-ma!!!!
   msk
   🙁

 • Pingback: 10 setări ale contului de Facebook pe care trebuie să le ştii « Perciuno's Blog()

 • bogda_24

  ma invata si pe mine cineva cum sa setez contul de facebook ptr a vedea prietenii online?

  • cristi

   nici eu nu stiu

 • daniel

  buna nu stiu ce am facut ca nu mai vad poza de profil la fecebook nici a mea nici a prietenilor nu stiti cum sa remediez problema?

  • Egjac asta sa intimplat si la mine

 • bun de fete

 • elena

  buna ! va rog spuneti-mi si mie cum fac sa-mi vad iar poza mea de profil si a prietenilor

  • intri pe facebook-ul tau si apesi click st. apoi iti vezi poza. asa stiu euk asa fac la al meu

 • buna..vreau sa stiu (daca se poate)ce trebuie sa fac pentru ca o persoana sa nu mai aiba acces la prietenii din lista mea.pe contul meu am blokt o…dar

  • dai la persoana aceea si dupaia dai clik la stanga sau le dreapta si dai sterge prieteni

  • apesi pe persoana aceea si ii dai cerere de prietenie

 • irina elena

  cum pot sa accesez iar pagina de facebook daca calculatorul meu sau alt calculator nu ma lasa? imi apare „log in from a reognize coputer” si de ce?

 • Anonymus

  Observ ca aveti multi dintre voi multe nedumeriri, dar puneti-va intrebarea…daca nu aveati facebook-ul ce v-ati fi facut bai oameni buni?Va spun eu v-ati fi dus la culcare asa cum va obisnuit parintii vostrii dealungu anilor.

 • Maria

  Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un lucru? Cum pot seta ca toti utilizatorii sa imi poata vedea albumele cu poze, sau doar anumite albume, dar sa nu poata comenta la poze daca nu ii am in lista de prieteni? Intram eu pe profilul unei fete, ii puteam vedea albumul „profile pictures”, dar nu puteam comenta la acele poze. Dupa ce am adaugat-o la prieteni, vedeam si restul albumelor si puteam comenta la poze. Astept raspuns, va multumesc frumos!

 • Maria

  mda

 • cum pot sa schimb o adresa de facebook fara sa fac alta pagina

  • RADU

   si eu caut acelasi raspuns

  • Alexandru , dai la rotita aceea din stanga ,dai la setarile contului ,acolo scrie mai multe cheasti parola etc. apesi unde scrie adresa de in stanga la editeaza ,si pe urma vei vedea ce trebuie sa faci

  • buna Alexandru!
   dai la setarile contului in dreapta sus ji iti apare ce vrei sa editezi
   iar tu dai la editare adresa email sau adresa facebook
   iti scri parola si dai salvare!
   daca vrei raspunsul mi clar lasa-mi id tau de mes
   sper ka te-am ajuutat!
   😉
   🙂
   :*

 • vreau un raspuns cit mai rapid va rog

 • georgi

  Ce pot face , daca cineva (o persoana pe care nu o stiu) imi foloseste pe facebook poza (cu imaginea mea), si am incercat sa o abordez si nu vrea sa si-o stearga de la profil?

 • Alina

  Buna…cum sa fac sa imi apara pe peretele meu la facebook,toate comentariile pe care le las si prietenii cu care ma imprietenesc?am inlaturat odata tot si acum nu stiu cum sa fac inapoi:(..

  • Alina si mie mi s-a intamplat,nici eu nu stiu ce sa fac

 • Alexandru

  Alina, mai bine scapa de el in totalimente, o mare parte din timpul vostru care puteti sa-l folositi eficient il petreceti pe siteri de socializare, bafta

  • IOZEFINA

   BUNA .ZIUA CUM SA FAC SA NUMAI FIE IN LISTA NEAGRA CA SA FIE PRIETEN DIN NOU CUM MINE CE TREBUIE SA FAC

 • Andrei

  Cum pot vedea pe facebook cu cine este prieten, un prieten de al meu? deoarece a ascuns pe wall`ul lui sa nu vada nimeni. Va rog ajutati-ma

 • noemi

  Buna

  La un album ( fotografii de profil) de pe facebook nu imi apare Modifica albumul.

  cum pot sa fac sa apara Modifica albumul?Sau cum as putea schimba ordinea pozelor ca nu ma lasa!

 • Eu in general sunt impotriva la facebook, cate stiri deja sau scris pe faptul ca toate informatiile sunt salvate chiar daca le stergi, nici viata personala nu ai.. pacat

 • georgeta stoia

  NU MA INTRA PE FACEBOOK! MA POATE AJUTA CINEVA? CAND MA LOGHEZ IMI RAMANE PAGINA ALBA. MULTUMESC!

 • buna am intrat pe facebok si imi place dar nu pot vorbi cu nimenea pe facebok

 • Andreea

  buna… am o problema la facebook. eu cu un baiat nu ne gasim pe facebook de vreo 2 sapt…. inante ne gaseam primeam de la el tot felu de aplicatii , acuma nu imi apare nici la prieteni , la comentarii imi apare ca si cum si’ar fi sters fb.. asa ii apare si lui.. pls help me

  • Gabitza

   Pai, unul din voi l-a scos pe celalalt de la prieten si l-a blocat in cazul in care nu il gasesti. Uitati-va amandoi in lista de block. Inseamna ca te-a blocat. Ii ceri doar sa te deblocheze si se rezolva. O zi bina!

 • Mada

  Buna!De ce mi`au aparut prietenii dupa facebook, la „Contacte” (pe mobil), adik mi`au aparut numerele/adreselor lor..cum fac sa nu`mi mai apara asa? Merci !

 • Nicolle

  Daca accept o cerere ascunsa de prietenie de la cineva imi va aparea in lista publica de prieteni? pe mine ma intereseaza sa il am ca si prieten ascuns,sa il vad doar eu,sa nu-l vada prietenii mei. e singura persoana care vreau sa o tin ascunsa(sa nu il vada actualul pe fostul,de exemplu… 🙂 ). e posibil??? astept raspuns cat mai repede,va rog frumos!!!

 • amo

  aceeasi problema ca la nicolle..va rog un raspuns..multumesc :)..de ex am un prieten caruia ii apar la status 90 de prieteni,dar de fapt are 85 in lista..se poate sa fi ascuns din prieteni?

 • boy

  buna am un nokia 3600 slide si am facebok pe el dar nu-mi pot activa ,text message,cand dau sa expediez litera f la 32665 imi spune destinatie nepermisa sa nu fie compatibil telefonul?dak stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.

 • olga

  se trimit mesaje de felicitare,cu imagine chiar,fara ca eu sa fi facut acest lucru !!! Cum pot controla,opri acest fapt
  ?

 • nutica

  de ce nu imi pot vedea profilul meu de facebook?

 • marcu denisa

  de ce nu pot deschide pagina de facebook,celelalte pagini se deschid

 • IOZEFINA

  VA ROGF DIN SUFLET SA-MI EXPLICATI MIE CUM SA FAC SA NUMAI FIE PERSOANA IN LISTA NEGARA SA FIE DIN NOU IN LISA MEA DE PRIETEN CUM SA SCOT SA NUMAI FIE LA IGNOR

  • criminalul ady

   sal trebuie sa intri pe contul tau vezi ca in dreapta sus langa numele tau si acasa ai o sageata orientata in jos ,dai pe ea intri la setari de confidentialitate si ultima de jos e persoane si aplicatii blocate intri la manage blocking si la blocheaza utilizatorii trebuie sa ai numele persoanei blocate si dai deblocheaza si cam atat salutare

 • TAMARA

  VA ROGF DIN SUFLET SA-MI EXPLICATI MIE CUM SA FAC SA NUMAI FIE PERSOANA IN LISTA NEGARA SA FIE DIN NOU IN LISA MEA DE PRIETEN CUM SA SCOT SA NUMAI FIE LA IGNOR

 • TAMARA

  CUM SA FAC SA NUMAI FIE LA IGNOR PERSOANA

 • bai fratilor de ce nu mai merge facebook ???? intru pe el si imi apare wall / si nu merge sa dau click pe poze , nu-mi apar contactele si nu merge sa fac nimik de ce ???? pls !!!

  • daka nu merge fb inseamna ca ti-a fost spart contul
   daka merge sa intri pe el si nu poti face nmk inseamna ka te-a blokat facebook-ul
   sper ka am ajutat 😉 🙂

 • mihaela**

  cum pot sterge un mesaj de pe alt profil…care nu-mi apartine…

  • Symboss

   Incearca sa te rogi la Dumnezeu,daca vei fi convingatoare,poate ai sanse.Daca nu merge,incearca la altul(Allah/Buddha)

 • Stela.Chelaru

  Nu pota sa-mi asez si ei pe pagina mea da apara -Prieteni
  -Mesaje
  -Postare
  -Fotografii adica pag.care o vad la prieteni

  • mi-e interesant de ce nu cautati raspuns pe google..toate intrebarile care s-au dat pe pagina asta, isi au raspunsul in google..ori nu va pricepeti ca se poate si asa?

  • stela.chelaru

   Chiar nu pricep sa restaurez pag.de facebook nici autentificarea

 • kare ami zice si mie dc nu mai merge s uploadez vido in facebook plz

  • Lols

   Pentru ca nu poti scrie corect, de-aia 😉

 • alexandra

  buna care imi zzice si mie cum imi gasesc parola plz ajutatima

 • am cont pe facebook, pe acelas mail am doua conturi cum pot sa dezactivez una dintre ele? am incercat la seting accaunt ,dar acolo imi da cai eroare si nu ma lasa sa ster una dintre cele doua mail-uri

  • andy

   si mie mi se intampla la fel

  • buna clau
   lasa-mi id tau de mes ji te voi ajuta
   daca nu dai pe contul pe care vrei sa-l dezzactivezi si dai l rotita din dreapta sus ji dai la confidentializarile contullui sau la setarile contului si in stanga sus e blocare cu o bila rosie dai pe el si iti apare un citat iar dupa citat iti apare dezactiveaza contul dai pe el si iti zike cat vrei sa fie dezactivat iar tu alegi si alegi tu si iti va aparea si dc vrei sa-l dezactivezi iar tu dai motivul
   sper ca te-am ajutat
   😉
   🙂

 • alexxandra

  buna,am si eu o mare problema…de fiecare data cand fac vreo modificare gen parola la facebook fostul meu prieten stie deoarece a bagat mail-u lui ca un mail de siguranta la contul meu de facebook.cum pot modifica acel al doilea mail?astept raspuns,va rog :*

 • iulian

  buna ziua.am si eu o problema. nu pot acessa facebook.ul de pe laptopul meu.daca intru pe alt PC. pot sa intru pe contul meu. ce ar trebuie sa fac sa pot intra si pe de laptopul meu pe facebook?multumesc mult.astept raspunsul d.voastra

  • Sergiu

   uite in fisierul hosts din mapa WINDOWSsystem32driversetc, daca ai un rand in care este scrisa adresa site-ului facebook, comenteaza-l cu un # pe prima pozitie din rand…
   cam asa :
   # This is an example of the hosts file
   127.0.0.1 localhost

   • iulian

    Sergiu unde ar trebuie sa intru sa gasesc fisierul hosts din mapa WINDOWSsystem32driversetc? ms mult ca nu prea stiu eu informatica!

    • iulian

     # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
     #
     # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
     #
     # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
     # entry should be kept on an individual line. The IP address should
     # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
     # The IP address and the host name should be separated by at least one
     # space.
     #
     # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
     # lines or following the machine name denoted by a ‘#’ symbol.
     #
     # For example:
     #
     # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
     # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

     127.0.0.1 localhost

     asta era in fisierul hosts

  • Symboss

   Intra pe 66.220.149.88 ,ar trebui sa mearga.

   • iulian

    ms mult, dar nu.mi merge nici asa..nu stiu ce are.

 • Dido Eneas

  Cum fac sa mii se deschida alt ablum,.,adica..am facut un album nou.,si daca vreau sa imi pun o poza pe profil de acolo,mi-o muta in alt album,si nu se deschide albumu ala nou..cum fac sa se deschida ala nou??

 • Symboss

  Problema e in ablum…

 • Raul

  Cum pot sa fac ca pe pagina principala sa nu mai apara calupul ala de poze? Vreau sa ramana numai Activity, Friends, Likes si Places.
  Daca nu se poate elimina, cum fac sa aleg eu ce poze apar acolo?
  Multumesc mult,

 • leila

  Buna ziua tuturor! am nevoie de ajutor: pe pagina principala a contului meu de pe fb nu mai am lista prietenilor online; aceasta era in partea stanga a ecranului, jos; a disparut de cateva zile; cine ma poate sfatui ce sa fac pentru a avea aceasta optiune? multumesc

 • Alex

  Sa la-si cu totul toate chestile acestea care iti omor timpul in zadar.

 • Gyuli

  buna! va rog ma poate ajuta cineva nu pot sa-mi vad poza de profil nici cele ale prietenilo ce sa fac??:((

 • cu pot sa fac sa pot vorb cu cei de pe FACEBOOK sunt mai multe intrebari acesta este doar una neplaceri

  • criminalul ady

   pai trimite cereri de prietenie sa ti le accepte altii si dupa aia cd sunt pe fb intri pe chat din dr jos si vorbesti cu ei,vezi nu faci prea multe cereri pe zi ca ti se blocheaza si nu mai poti face la inceput 7 zile ,nu stiu la cate pers poti cere prietenia dar vreo 15-nu e nici o probl sal

 • Ruxandra

  Cum pot sa fac sa imi vad prietenii pe facebook, conectati in partea stanga jos a paginii, ii aveam si mi-au disparut de acolo.

 • stela.chelaru

  chiar nu pot sa ma autentific

 • mihaela

  Am o problema ciudata, la calculator ma conectam cu google fara probleme pe fb, de cateva zile nu-mi mai recunoaste parola, mentionez ca pe alt calculator m-am conectat fara problema si pe tel, id bun parola buna… am reinstalat google si nimic :(… ma poate ajuta cineva??? ms

 • Andrei

  Mihaela, este o posibilitate ca in Google sa salvat o parola gresita. Ulterior cind intri pe pagina, el pe ea foloseste.
  De aceea cind te logezi de la alt PC el intra bine fiindca acolo nu are parola gresita in baza de date locala.
  De aia mergi in Settings> Show Advanced Settings >Passwords and Forms (Manage Saved Passwords. Si acolo il stergi.
  Dupa aia te logezi iarasi cu parola corecta care va fi saltava si utilizata in continuare.

 • Elena Belciug

  Buna seara. Nu pot sa vad paginile cu postari mai vechi de pe Facebook. Inainte erau jos paginile 1 2 3 etc. Acum este numai o pagina.. Si.. In Privacy Settings din pagina mea de Facebook nu sint toate chestiile acelea descrise mai sus 🙁 Ce trebuie sa fac? Multumesc mult, Elena

 • Buna ziua, eu si cu o matuse ne aveam in lista la prieteni una pe calalalta dar acum nu mai suntem si nici nu ne mai gasim, daca eu ma loghez de pe un alt cont o gasesc. Ce sa fac sa o bag din nou la prieteni. Multumesc

 • simona

  as vrea sa stiu si eu ce setari trebuie sa-mi fac la contul de fb ca sa nu pot fi gasita prin nici un motor de cautare.

 • Symboss
 • elena

  Buna,vreau sa intreb daca poate vedea cineva ca l-ai adaugat in lista de prieteni apropiati, adik dak va primi notificare sau va vedea acest lucru pe pagina. Ms frm.

 • cica elena mariana

  cum pot sa vad postari mai vechi pe perete

 • buna sunt alina eremia am niste probleme pe facebook si nu pot sa le rezolv am incercat sa intru pe pagina mea adevarata de facebook si imi spune sa imi confirm email-ul si nu stiu cum ma puteti ajuta

 • anca

  buna vreau sa stiu de ce numi mai merge fc ami apare s confirm adresa de mail va rog sami spuneti ce sa fac

  • 3 zile post si 3 cu preotul :)))

  • confirma adresa de email de cite ori tio cere si parola pina la urma o accepta am patit si eu cineva a vrut satin foloseasca emailu sau parola

 • tatae55

  Buna Ziua
  Pe facebook am observat la cei din lista mea ca atunci cind nu sint online (punctul verde),apar ‘on mobile’ cu icoana telefonului.Am vrut si eu sa am facebook pe mobil si am instalat aplicatia pe telefon,dar cind ies nu-mi afiseaza ‘on mobile’ (am intrebat prietenii din lista),se vede ca si cum am iesit de tot.Telefonul este ultimul model.
  Va multumesc.

 • andrei

  Buna Ziua
  Am si eu o problema…o persoana a adaugat pe facebook o poza cu mine si nu vrea sa o stearga ce pot face…

 • CLAUDIA

  Ce aplicatie trebuie folosita ca sa nu mai poata altii fura din pozele postate???????????????????????????????? Sa poata fi vazute dar sa nu le poata descarca. Daca-mi raspunde cineva sa o faca cu rabdare…ca-s duda in domeniul acesta. Multumesc.

  • Nu ai cum,chiar daca nu ar putea descarca fotografiile,exista posibilitatea de a face printscreen.

  • Da ce nu vreai pe muligambia? 🙂

 • Lore

  Am 5000 de prieteni.Cum pot devenii ceilalti abonati la mine?Trebuie sa fac eu ceva?

 • cum sa imi personalizez contul pe facebook?am setat tot dar nu merge….cand intru de pe alt cont si dau la mine tot imi arata pagina mea si pozele…si eu nu vreau sa vada nimeni nimica doar eu….cum fac?astept raspuns…..MERSIII…

 • daca am sters contul efectuat pe facebook ,se mai poate lua informatii despre mine ,se poate gasi locatia,poate altcineva sa aiba acces la datele mele.va rog un raspuns sincer…mult.

 • Symboss

  Aia de la facebook vor avea in continuare datele tale.

 • Cla

  Buna,as dori sa stiu cum pot pune o poza de profil fara sa fie publica? am tot pus poze de profil si mi le pot vedea persoanele ce nu imi sunt in lista de prieteni desi celelalte albume sunt private.

 • ADA

  DORESC SA SCOT RUBRICA,,MESAJE,,DIN CRONOLOGIE,MAI EXACT,DORESC SA PRIMESC MESAJE DOAR DE LA PRIETENI,ATAT…IN MOMENTUL CAND SUNT CAUTATA SI GASITA PE FB,SA NU MI SE POATA TRIMITE MESAJE…CE TREB SA FAC?AM TOT CAUTAT,DAR NIMIC.
  MULTUMESC FRUMOS

 • grrr

  Cum imi pun albumul cu poze de profil pe privat? -la restul albumelor pot , insa la asta nu pot .

 • Andreea

  Intrebarea este urmatoarea: ce inseamna cand cineva apare in lista de chat de la fb dar nu este online? Multumesc!

  • alin

   buna! uite vreau sa stiu daca vb cu o pers pe chat si sterg mesajul dar in chat imi urca pers respectiva o pozitie mai sus adik parca imi arata si dak sterg mesaju k am vorbit cu ea este adevarat sau nu? pur si siplu urca k ii mai tot timpu online? astept raspuns multumesc!

   • Alex

    Sortare dupa statut 😀 😀 😀

 • imi apare la fb un cod de securitate!Ce sa fac??????
  va rog spunetim!

 • rox

  Cum pot sa fac sa apara la altii care nu-mi sunt prieteni ADAUGA PRIETEN.Practic nimeni nu ma poate adauga ca prieten deoarece nu-mi apare asta pe profil.Pe profil apare doar MESAJ si ABONARE.

 • nu ma pot deconecta de pe facebook adica pot iesi dar imi ramine adresa si parola afisate

 • Florin

  Poate cineva sa-si ascunda profilul, si sa nu poata fii vazut nici macar in lista de prieteni al unui prieten de-al sau?

 • amy

  dece nu pot sa intru pe facebook la alte calculatoare numai la al meu merge sa intru …va rog spunetimi ce trebuie sa fac sa pot sa intru si de alt undeva pe faceboook

 • Alex
 • ionela tanase

  buna ziua, am si eu o problema cu pagina de fb. cineva mi-a dezactivat pagina de fb si nu stiu cum s-o reactivez. ma puteti ajuta? multumesc

 • ionela tanase

  de fapt mi-a dezactivat contul, cand introduc adresa de mail si parola imi zice: cont dezactivat

 • Patrick

  Ma poate ajuta cineva nu gasesc o pprietena pe fb dar nus nici blocat ca sa nui pot vedea profilul

  • Alex

   Da ea tie iti trebuie? Uite cite sunt inprejur picioruse simpaticute 😀

 • imi zike sa trm sms k nu mai ma lasa sa intru pe fecebok,si mai imi zike de cont?pls ce trebuie sa fac

  • Alex

   Trimite 😀 , ce nu ai citiva dolari pentru donatie?

 • elena

  Buna,
  Ajutati-ma si pe mine…de cateva zile nu ma pot loga pe facebook.imi este verificata identitatea si sunt pusa sa recunosc persoane…apoi ca nu mai au metode de verificare.
  de ce sunt pusa daca stiu parola?

  • Alex

   Ai fost gasita ca terorista numarul unul al facebook 😀

  • kalman

   Buna, ati gasit pana la urma solutie la facebook ? si eu sunt in aceasi situatie, nu pot sa recunosc persoanele care ma pune sa le recunosc. daca aflati ceva scrietimi si mie, multumesc anticipat

   • mary

    buna ziua

    am si eu un cont facebook
    de cand sa introdus ca siguranta recunoasterea acelor fotografii nu am mai putut intra pe el,am cerut recuperare parola dar nu ajuta cu nimic pentru ca imi da acele fotografii sa le recunosc si eu nu ii pot recunoaste,deoarece am dat acces oricui mi-a cerut si nu cunosc acele persoane
    cum fac sa reintru din nou pe cont?
    cui sa ma adresez ? ce trebuie facut sa pot sari peste acele fotografii de la inceput?

    multumesc

  • ana

   aceiasi problema….am 2 saptamani de cand am facut pagina de facebook si zic sa recunosc prietenii….de unde sai recunosc? ca sunt si pers necunoscute

 • Virginia

  Am si eu o intrebare. De ce atunci cand scriu pe chat mi se cere sa introduc un cod?

 • crina

  mi-au disparut cateva albume fara sa le sterg eu…dar cand dau la fotografii imi apar cum pot sa fac sa imi apara ca inainte?

 • Bogdan

  Salut, stie cineva cum pot seta contul de facebook sa primesc mesaje numai de la prieteni mei din lista., am incercat sa il setez din privacy filtrare mesaj dar nu se seteaza nu stiu ce are?

  cei care stiu va rog lasati un mesaj

 • hey! imi puteti spune si mie de ce nu pot vedea anumite pagini acelea cu „imi place” nu mai pot vedea pozele pe ele nimic… pe nici o pagina imi apare doar sa apreciez si atat… inainte puteam vedea poze si de toate acum de ce nu mai pot? 😐

 • marius

  imi apare pe facebook ca dau like si ma abonez la unele persoane ,dar eu nu fac asta ..cum rezolv problema asta? e un virus sau ce? …pt ca parola e schimbata de curand si pot intra si nimeni nu o stie ….ajutati-ma va rog 😀 :-ss

 • carmendance

  buna mie nu imi merge sa intru pe faceboook si aseara am intrat de pe linkurile de pe email dar leam sters imi zice ca emailul nu exista ce fac va rog sa ma ajtati si pe mine

 • simo

  nu pot intra pe facebook:(( mi-am schimbat si adresa de facebook si parola si tot nu pot accesa facebook-ul !imi spune sa: In order to access your account, please check for an email at simo_scumpa92@yahoo.com. Simply click the link in that email to confirm your new email address.

 • Ana

  Va rog un ajutor!
  Mereu cand ma conectez la contul de fb. imi apare :

  Secure Your Account

  You started securing your account on 17 martie 2013 la 01:44 by clicking a link we emailed you.

  To finish securing your account, you’ll need to answer a few questions and change your password. For your protection, no one can see you on Facebook until you finish.

  Dupa asta imi apar diverse, sa bifez, sa incarc si o poza. Nu pot refuza. Iar la sfarsit apare log out. Nu pot face nimic altceva, primesc email la urma si acelas lucru il repet de 10 de ori. Este nou contul si nu vreau altul. Va rog, un ajutor, daca doriti!

  • trebuie sa raspunzi la niste intrebri si sa-ti schimbi parola!
   (^^^)

 • elena

  Buna!In pagina mea de facebook m-i s-a modificat chat-ul,era in partea dreapta si m-i s-a mutat ,singur,in partea stanga.Imi ocupa un sfert din pagina si este pe fond de negru.De asemenea notificarile,mesajele si cererile deprietenie s-au mutat in partea dreapta.Stie cineva e posibil ca eu sa fi setat ceva fara sa imi dau seama?Multumesc!

 • Raluca

  Buna am si eu o problema, nu mai pot accesa fb! Cand intru imi cere sa imi verific identitatea cu toate ca stiu parola. Va rog daca stie cineva:*

 • imi apare mereu cand intru pe facebook comfirma’ti adresa de e-mail

 • calmuc marian alin

  de ce nu mai pot sa scriu pe chat . imi apare un triunghi galben si scrie Momentan aceasta aplicatie a fost blocata

 • calmuc marian alin

  de ce nu pot sa mai scriu pe chat imi apare un triunghi galben si scrie Momentan aceasta aplicatie a fost blocata

 • cred ca am apasat gresit si pe facebook cand intru se vede foarte mic

 • mihai

  buna ziua
  stiu parola fratelui meu nu mai da un semn de viata de ceva vreme si as vrea sa intru la el pe facebook intrebarea e daca eu intru de pe crom din bucuresti el cand isi va deschide facebooul ii apare ca am intrat dintr=o locatie necunoscuta sau doar la setarii daca intra el
  va mulyumesc

  • alex

   Salut !
   Din cate stiu,doar daca cauta el…
   Stima !

 • paw

  mi am facut de curand un cont pe fb si o pagina totodata insa nu mai reusesc sa intru pt ca imi cere sa imi verific identitatea si chiar dak recunosc pozele prietenilor nu se rezolva nimic…ce ma fac????

 • lixandru

  saulu am si eu o intrebar,posibil ca vi sa intamplat si voua, dupa ce ies dupa facebok imi ramane de fiecare data adresa si parola si scrie cu galben! chiar daca nu biez in casuta pentru a ramane colegat ce pot face sa nu imi mai ramana

 • petre

  salut am si eu o intrebare, este posibil dupa ce citesti mesajele de pe facebook sa faci sa apare din nou accea cifra pe fond rosu sau sa-l setez sa-mi trimita toate conversatiile in mail inclusiv ce scriu eu.
  va multumesc

 • Bunaaa am o mare problema cand intru pe contul meu de facebook nu imi mai apae absolut nici o postara a prietenilor desi am peste o mie de prieteni si nici o postare de la pagini , nimic doar alb ,,, imi apare doar lista din dreapta cu prieteni online daca dau pe profilul meu sau la jocuri e normal si merge … asi fi recunoscatoare daca mar ajuta cineva multumesc mult

 • Buna!cred k mi-a fost sparta parola de mail si facebook,am selectat 3 prieteni k sa imi deblochez contul fb,si ei trebuiau sa imi dea codurile,problema e ca unul din prieteni spune k nu a primit nici un cod,si am decat 2 coduri,ce pot sa fac?k am incercat sa selectez din nou 3 prieteni si nu merge imi spune k exista deja o solicitare,de ieri incerc…stiti cumva cum anulez sau sa dau resend la coduri,sau sa schimb cei 3 prieteni?va rog ajutati-ma!multumesc

 • Andree

  Nush pe ce am apasat dar as vrea sa trimit un mesaj unui prieten si nu pot ce fac?

 • cand ma loghez pw facebook imi apare:
  Facebook

  0 Cereri

  0 Mesaje
  Mesaje;

  Trimite un mesaj nou
  InboxAltele

  Afişează mesaje mai vechi
  Vezi toate mesajele
  3 Notificări
  Notificări

  Setări
  Notificări

  Notificări mai vechi
  Afişează-le pe toate
  Caută persoane, locuri şi lucruri
  George Topy
  Personalitate
  Acasă
  Comenzi rapide de confidenţialitate
  Comenzi rapide pentru confidenţialitate

  Caută
  Comenzi rapide pentru confidenţialitate

  Caută ajutor

  Vezi mai multe setări
  Setările contului
  Foloseşte Facebook ca:

  0
  Scoala ma tampit

  0
  Topy
  Publică reclame
  Setările contului
  Setări de confidenţialitate

  Ajutor

  Si nu pot sa intru sa imi vad profilu meu sau la altzii …va rog sa ma ajutatzii..

 • Ady eu anonim

  Cum fac de pe tel cand trimit ceva pe chat . Sa vad unde sun . „trimis din . . . „?

 • Bebe

  salut am si eu o problema ati observat ca la facebook dak textul este mai lung poti da ,,VEZI MAI MULT ” pentru al vedea in intregime din pacate mie nu-mi merge dau click si nimik ( am laptop fara mouse – dak are de aface cu acest lucru )

 • stefan ichim

  nu ma pot conecta pe facebook de pe calculator doar de pe laptop ce pot face?
  am schimbat si parola si tot nu merge? va rog dati-mi un raspuns cat de urgent posibil

 • mary

  buna ziua

  am si eu un cont facebook
  de cand sa introdus ca siguranta recunoasterea acelor fotografii nu am mai putut intra pe el,am cerut recuperare parola dar nu ajuta cu nimic pentru ca imi da acele fotografii sa le recunosc si eu nu ii pot recunoaste,deoarece am dat acces oricui mi-a cerut si nu cunosc acele persoane
  cum fac sa reintru din nou pe cont?
  cui sa ma adresez ? ce trebuie facut sa pot sari peste acele fotografii de la inceput?

  multumesc

 • Cum pot face o pagina facebook de companie sa nu fie vizibila tuturor ci doar celor care au dat like .
  Multumesc frumos

 • Cornel Sandu

  Buna ziua, cine imi poate reactiva contul pe facebook, dezactivat peste noapte ????

 • seara buna….as avea nevoie de un sfat,poate nu sunt singura in aceasta situatie si cineva stie solutia;de cateva zile de cand au facut modificari in Facebook am o problema cu chatul..desi chatul il las dezactivat pe laptop,cand ma conectez pe telefon apar on line…de fapt mai tot timpul sunt on chiar si atunci cand nu folosesc Facebook-ul..si o alta chestie ciudata,eu insami apar in lista mea de prieteni!e ca si cum eu mi-am dat mie cerere…nu pot sa ma scot de acolo sub nici o forma;va rog,daca are cineva idee cum pot rezolva problema…? va multumesc anticipat!

 • FLORINA

  nu pot sa-mi accesez adresa de facebook ,imi spune sa apas linkul dar nu imi apare.

 • Cosmin

  Mie mi s-a mutat chat-ul in partea stanga cum il pot trimite in partea dreapta iar. va rog o mana de ajutor!!!

  • ana

   dreapta sau stanga

 • Emma

  Buna! mi-am facut si eu profil de facebook de curand si am observat ca eu nu am albumul – Fotografii din cronologie – si nu inteleg de ce. Am poze postate, mi s-au postat poze in cronologie, am poze in care sunt etichetata… le am pe toate, dar nu le pot vedea decat pe wall-ul meu. Poate sa ma ajute si pe mn cineva? :((

 • vrrnmp

  Cum pot sa fac sa intru doar eu pe facebook nu si de pe alt calculator fara sa imi schimb parola?

 • Elena

  Incerc sa-mi deschid facebook insa cand tr sa primesc codul de confirmare pe mail nu-l primesc . Ce pot face? Multumesc !

 • nu imi mai arata chatul niki nu pot sa mai vad poze sau sa vb cu cv doar atat merge ca intru pe fb dar nu pot sa fac nimik sa ma ajute si pe mn cv !!!

 • Lore

  buna ! cum sa fac sa primesc mesaje in INBOX doar de la PRIETENI si cei necunoscuti care vor sa-mi dea un mesaj sa le apara ca mesajul va intra in folderul Altele . ?? (pe facebook)

 • Nu pot intra pe FaceBook.
  nu imi recunoaste parola si nici codul.
  ma tine pe dinafara de trei zile.
  Banuiesc ca cineva/prieten m-a raportat/blocat.

 • Cosmin

  salut, stiti cumva cum pot sa setez, sa nu-mi mai apara locatia de unde postez? ( ex : Popescu Ion shared a link 17 hours ago near Constanta )
  nu vreau sa-mi apara deloc locatia de unde postez.

 • vladut

  multe răspunsri sunt date la mișto. a lua pe cineva la mișto, ptr voi atotștiutorii este hrana prostiei

 • vladut

  Răspunsuri pentru toți utilizatorii de f.b.,atenție mare.TOTUL depinde de setările făcute.ca să vă fie mai ușor,setați chrome să traducă automat in limba română.iar în dreapta sus cind ajungi cu săgeata m-lui iți va da explicații traduse.succes .

 • emanuel

  salut cine stie de ce nu mi se mai schimba cronologia veche de pe facebook ca la altii am vazut ca so schimbat si chatul si multe dar mie nimic :-s

 • Iony Ionela

  Am nevoie de ajutor ,am problema cu facebook nu reusesc decat sa folosesc msg ..nu pot posta nimic in cronologia mea ..va rog sa ma.ajutati ..eu am o pagina …pe cate eu scriu ,si nu vreau sa imi fac alt acont ….va multumesc!

 • ana

  mie numi merge sa intru in pagina de logare ce sa fac

 • iuli

  cum pot face sa nu mi se mai eticheteze prieteni dupa facebook in linkurri cu virusi?

 • ajutati-ma sa pot intra din nou pe mess sau fb

 • am nevoie urgenta de ajutor

 • JULIE

  Detin o pagina de fb separata de cea a contului meu oficial…este o pagina de suflet si pana nu de mult postarile erau in numele paginii iar acum cand vreau sa postez ceva imi arata ca si cum nu ar mai fi a mea…sau ca si cum as scrie ceva pe peretele cuiva…nu stiu ce setari sa fac sa-si revina la forma care era cand am creat-o…

 • Lacri

  Buna. Nu ma lasa sa intru in contul de facebook, imi da sa recunosc niste fotografii :((( ori eu nu am cum sa recunosc acele foto deoarece e un cont unde se vinde/schimba/cumpara diferite produse si nu am cum sa stiu cui ii apartine acea bluzita sau crema din cei aproape 700 de prieteni care ii am??? ce e de facut??? VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS URGENT

 • Tha Don

  Nu stiu de ce nu pot intra pe facebook cand accesez site-ul imi apare:

  Facebook logo
  Email or Phone Password

  Keep me logged in
  Forgot your password?
  RECENT LOGINS

  …nu imi apare pagina facebook normal…ma poate ajuta cineva…???…Multumesc

 • andrey

  imi apare sa pun un numar de telefon si un cod si eu cred ca vreau sa nu aiba nimik facebook meu

 • bogdan

  cand intru de la mine de pe profil la prietena mea, nu-i mai vad pozele ca si cum nu ar mai fi postat nimic de ceva zile,ii pot vedea coperta si poza de profil iar din cate poze avea pot vedea doar 3, inseamna ca mi-a resprictionat mie sa nu pot vedea?

  • 1

   corect,ti-a restrictionat.

 • As putea afla cum scapde un spion in Laptopul meu? Este un alt IP de internet care apare ca neidentificat si PC ul imi spune ca sunt spionata. La felspune si telefonul smart al fiicei mele cand intra in internet. Ce se poate face? Poate ma ajuta cineva ! Speranta Maria, Cluj

 • Symboss

  da ))

 • vreu sa merga ca nu mai merge de mult ce sa-i fac nu stiu va rog frumos?

 • cand vreu sa intru pe facebook mie pare asta this webpage is not available.dc ce mie pare?

 • Adi

  Salutare!
  Stie cineva de ce activitatea Facebook nu imi apare si in adresa de mail, am mai multe profile si la toate imi apare?

 • Oana

  Buna . . am si eu o problema …Care e chiar culmea 🙂 acum 20 minute mi-am schimbat parola de la faceebok bine mersi .. m-am delogat am intrat sa vad daca merge. . dupa am iesit iara dupa facebook si cand dau sa imi bag parola imi spune ” daca am scris bine lirerele mici sau mari caps lock ceva de genu ” desi prima oara cand mi-am bagat parola era cu litere mici nu avea nici-o problema… si am incercat de mai multe ori..degeaba ce pot sa fac ?? „parola de la mail nu o mai stiu ” 🙁

 • romania

  de ce nu imi apare ca sunt conectat de pe telefon am incercat dar nimic??

  • laura

   si eu am aceeasi problema ma arata ca si cum as fi de pe un calculator..si nu stiu ce sa mai fac sa nu arate asa ..tu cum ai rezolvat?

 • tanasie alexandru

  nu imi merge fb intru si nu imi apare nimik doar bara akeea albastra de sus ke fak

 • ali

  buna . pe yahoo messenger nu am intrat de foarte mult timp ..si nu mai stiu parola . iar acuma recent mi-am schimbat parola la profilul de facebook …si nu mai retin care este …ce sa fac ,oare?

 • ALINA

  Buna!ESTE CINEVA CARE MA POATE AJUTA? Recent mi.am pus niste poze pe wall iar acum vreau sa le adaug intr-un album..stiti cum se face?

 • cine ma poate ajuta si pe mine…..
  cand sunt pe facebook si primesc cate un mesaj dau clik pe el sal citesc sau sa raspund dar nu mi se deschide mesajul si nici daca intru in lista de prieteni activi in chat.va rog cine ma poate ajuta sami sp ce trebue sa fac multumesc mult si astept raspunsul vostru

 • daniela

  buna.am o problema.cum pot sterge un cont ale carui fotografii imi apartin?am gasit un cont cu numele meu si fotografiile mele.pot afla cine a facut contul?ce sa fac sa nu mai poata sa imi copieze fotografiile.raspuns urgent va rog!

  • deeaa

   am avut cod si la-m uitat….ce fac?

  • deeaa

   nu se poate daniela doar daca rogi mai multe persoane sa de-a spam la acel cont

 • buna… am si eu o probleme..pozele mele sunt postate pentru PUBLIc si nu vreau sa schimb asta..In schimb vreau sa nu mai primesc comentarii de la public(cei pe care nu ii am la prieteni),decat likeuri.. Stie careva cum se face?

 • alina

  cine ma ajuta nu pot sa ma conectez la facebook nu ma prea pricep dau adresa si pasword daca ma poate cineva ajuta email bananaosug@yahoo.com pasword cirese2013

  • ano

   cere data de nastere…

 • vlad

  Observ ca aici sunt multe probleme legate de Facebook. Am intampinat recent si eu mai multe. De doua zile, cand dau like unei poze sau unei postari, imi spune ca intampina o eroare. Cand dau confirmare la cererile de prietenie pe care le primesc, ba le accepta ba nu le accepta, nu merge mereu sa confirm. Am postat o poza din telefon, spune ca s-a postat dar de fapt ea nu este postata. Am pus un status, am rugat un prieten sa dea like pentru a verifica daca merge, spune ca tot asa ca a intampinat o problema. Nu mai primesc nici comentarii nici like-uri. Mai rau, am incercat sa sterg acel status, nu se sterge sub nicio forma. Am incercat sa dezactivez contul, imi cere parola, am bagat parola, dar spune ca nu este corecta, dar eu sunt logat de fapt. Am dat log out, am intrat iar cu parola pe care eu o stiu si a mers, dar in rest nu pot face nimic, decat sa ma uit pe „News Feed”. A mai patit cineva asa ceva? Nu vreau sa credeti ca sunt vreun obsedat din acela care face abuz, incat sa determin pe cineva sa imi dea block / spam etc. Am nevoie de ajutor va rog. Va multumesc anticipat!

 • ana

  am o problema. mi-apare facebookul in alta limba, cred ca norvegiana, si nu stiu cum sa o scot.

 • Alin

  am si eu o problema pe fb..zice ca am 0 prieteni online dar eu stiu ca am mai multi..ce are??

 • alexandra tomoiag

  Daca mia aparut pe fb sa imi scriu codul de confirmare si am pus un numar de telefon si acuma nu mai am numarul acela pe care mia trimis sms-ul cu codul …unde trebuie sa dau ca sa schimb numarul pe care sa imi trimita sms-ul cu codul din nou ?

 • Aurelia

  nu pot accesa facebook-ul imi apare o pagina alba cu cereri, mesaje, inbox…ce pot sa fac?

 • buna uite nu stiu pe ce am apasat dar acum cand intru pe facebook partea din dreapta sus si din mijloc sus nu mai sunt sunt in partea stainga si nu pot sa fac clic pe ele , de ce nu pot ? as dori sa imi spuneti cum sa le pun inapoi va ror mult pt ca vreau sa ma deconectez .

  • ?

   poate ai apasat pe tasta SHIFT din greseala…

 • laura

  buna am si eu o problema,acum un an am fost intr-o locatie acum sunt in alta (ambele fac parte din acelasi judet) problema e ca de cate ori sunt conectata pe telefon apare in chat cu cn vorbesc locatia veche…cu toate ca am sterso nu pot scapa de ea ..ce pot face ? multumesc

 • Lorena

  Nu mai pot da like,ce pot face???

 • Eu

  Am o problema…nu primesc mesaje de la o anumita persoana…doar dupa ce ma deconectez…..va rog sa ma ajutati!

 • ?

  restul cred ca aveti computerele virusate,controlate de la distantă,sau au probleme tehnice de software sau hardware,sau sunt deschise non-stop

 • George

  Buna ziua, cine stie ce se intampla sau de ce pe o anumita pagina de prieten nu poti comenta si nu poti da like ??? si culmea culmilor fara sa fii blocat de persoana respectiva pe pagina ei ?!
  Va multumesc!

 • claudia

  DE CE NU=MI POT VEDEA PRIETENI ONLINE DE PE FB CAND INTRU PE TELEFON,, AM UN COSMOTE SMART SHARE… MS ANTICIPAT

 • ?
 • an

  ?

 • unul

  cautare web
  videotutorial
  tutorialevideo info

 • am

  videotutoriale

 • VaSy

  buna…ma poate ajuta cineva si pe mine..??doresc sa imi fac profilul de fb in asa fel incat daca cineva ma cauta sa nu ma poata gasi nimeni..cu exceptia celor din lista mea de prieteni

 • .moldovan.

  de ce nu mai pot intra numi recunoste parola

  • ano

   Poţi trăi fără Facebook? Motivele pentru care contul tău poate fi suspendat temporar sau definitiv

   Cele 10 porunci ale Facebook-ului. Încalcă aceste reguli şi vei rămâne fără cont da o cautare pe web

   • ano

    da o cautare pe google

   • daniela

    nu ma pot conecta pe face ce pot face?

 • Imi spune si mie cnv de ce nu ma mai lasa sa intru pe fb meu ?

 • ioana

  HELPPPPPPPPP. buna. de pe mailul de yahoo.com meu am facut un cont pe facebook altei persoane, iar acum nu imi mai pot accesa contul meu personal ca si administrator..deci exist pe facebook, dar nu stiu cum ss intru la mine in cont, pare acea persoana, am incercat sa dezactivez contul aceñei persoane si sa schimb parola. anyone vreo sugestie???? va rogggggggggggggg

 • Cine ma ajuta,cum ma pot deloga(deconecta) din facebook,pe telefon pot. pe laptop nu…vad ca majoiritatea nu se pot loga,eu nu pot deconecta…Mersi de raspuns

  • Irina

   In bara de sus, un te gasesti pe tine, gasesti prieteni, acasa etc, dai pe ultima..rotita aceea, ca pentru setari si acolo gasesti mai multe chestii printre care si „deconecteza-te” sau „disconect”. Si gata problema rezolvata.Daca nici asa nu merge sa te deconctezi, nu mai stiu alta cale..

 • florin

  Buna. Am si eu o mica problema , daca se poate as dori sa ma ajutati. Probabil ca va mai fost pusa intrebarea insa sunt ffff multe inrebari si nu am reusit sa le citesc pe toate. Atunci cand dau un like sau un coment cuiva apare imediat in timeline si este vazut de toata lumea si bineinteles si de sotia mea care ia lucrurile pe dos chiar daca nu e asa… Un like e un like si ramane doar atat. Am incercat sa gasesc vreo setare dar nu am gasit una care sa ascunda aceasta activitate a mea. Va multmesc.

 • Bya Jowanna

  Eu reusesc sa intru pe Facebook, dar, nu-mi apare lista cu prieteni, nu pot vedea notificarile (doar sa dau pe butonul „Vedeti toate notificarile” ), la fel cu mesajele (doar sa dau pe butonul „Vedeti toate mesajele” ) si
  nu-mi apar direct toate cautarile mele decat daca dau „Enter” (pe banda de sus la Facebook). Am incercat sa intru pe o apicatie (in cazul meu, Joc), dar nu se incarca jocul si nici acel chenar din josul ecranului nu se incarca(se verdea prin el). Nu-mi pot actualiza starea si nici comenta sau da Like ori Distribuie (Share). Va rog, dati-mi raspunsul cat mai repede ,fiindca mereu mi se intampla si mi se rezolva automat( Nu fac nimic). Saptamanal reapare aeasta chestiune. De pe telefon e bine.CE sa fac??? Oare mi s-a ars servarul??? Multumesc de timpul acordat!!!♥♥♥

 • Oana

  Buna te rog mult , ma poti ajuta , eu stateam pe Facebook obisnuit si dintr-o data mia aparut ca Facebook vrea sa pun numarul de telefon si ma pus sa copiez niste numere si litere , apoi am pus nr de tel al mamei mele si ea avea telul pe silentios si NU sau auzit sms – urile 🙁 eu tot trimiteam numarul dar ma punea sa completez codul de Facebook si NU stiam … am pus niste numere la nimereala si pfffiu 🙁 cand a vazut mama sms-urile mia zis si era acolo un cod , lam pus si apoi NU ma mai lasa imi spunea ca am incercat de multe ori si a fost gresit … Acum cum imi pot recupera Facebook-ul ? A intrat mama mea pe Facebook-ul ei si a intrat la prieteni , la mine si spune ca pagina a fost eliminata 🙁 aveam paginii cu multe likes ( eran maneger ) Ma poti ajuta … cum imi pot recupera Facebook-ul sau paginile ???

 • Oana

  Buna mi-am facut repede un Facebook acum , am competat numele si prenumele , emailul , parola , data nasterii..apoi am dat la inregistreaza-te , dar NU ma lasa sa imi adaug prietenii decat prin e-mail 🙁 NU imi da bara aia de sus unde ii pot cauta.. imi scrie acolo pasul 1 sa imi adaug prietenii dar ma lasa doar prin e-mail 🙁 apoi pasul 2 poza profil dar NU imi da voie sa intru … imi sta chestia aia afisata cu pasii pe care tb sa ii urmez , dar NU stiu e-maile ca sa imi pot add prietenii … ma puteti ajuta ? va rog este urgent

  • Irina

   cauti prin agenda ta de e-mail un nume si il pui acolo, si practic ar fi primul tau prieten, apoi completezi pasii urmatori si gata. Dupa poti cauta pe cine vrei tu. 🙂

 • Cand vreau sa imi fac poze pe fb si pe alt cv nu merge

 • Dc nu merge sami fac poze pe facebooc
  k?

 • moldoveanu

  vi sa intamplat pana acum cand postati albume direct dupa pagina ta sa nu va apara sugestiile grupurilor dupa litere..?

 • vasilica

  uitati aici un posibil raspuns http://MegaStoon.Com/?share=246235

 • anonim

  as vrea sa stiu daca am sters pe cineva din lista din greseala cum pot sa dau sa il bag din nou ca dau sa caut acea persoana apare si cand dau sa o adaug imi apare Ne pare rau aceasta pagina nu este disponibila Liku pe care lai accesat nu este valid sau pagina a fost stearsa vreau sa stiu daca merge sa mai bag acea persoana din nou la prieteni si daca da dupa cat timp sau unde trebe sa dau ca sa nu imi mai apara acel like va rog ajutatima

  • MOSES

   sal mai trimitei inca odata cererea de prietenie

 • MOSES ROSEN

  buna as vrea sa dezactivez serviciul prin care parola de pe facebook ramane salvata ce trebui sa fac?

 • alexx

  buna seara.
  nu pot sa ma mai loghez cu nr meu de telefon imi zica ca este incorect oare de ce sw intampla asta??

 • Ano
 • Ano

  ce este,am vrut sa spun

 • Ano

  încă ceva de spus…
  cei care vă veți conecta conturile din Tor Browser Bundle,facebook,yahoo și google… s.a.m.d,le puteți pierde,dacă nu vă știți întrebările de securitate, care vă sunt cerute de facebook și yahoo,și așa mai departe.

 • cari

  imi mai pot activa facebook-ul daca mi-am dezactivat adresa de e-mail de la facebok

 • ano

  desigur daca ti-ai dezactivato pe cea de la facebook,care se termina in @facebook.com si nu cea de @yahoo.com, sau iti faci un alt cont ,cu adresa temporala,care merge pe orice browser,chiar si anonim,care va fi confirmata de http://temp-mail.org/ ,tu vei da click pe plicul verde de pe site-ul lor ca sa copiezi parola trimisa de facebook

  • cari

   imi arata asta; Sistemele noastre arată că această adresă de e-mail a fost ştearsă recent din contul tău. Află mai mult ,ii mai pot face ceva

 • adi

  salut,de ce nu imi merge sa schimb parola de la facebook,in sensul ca am dat sa imi trimita mail pt a o schimba si nu mai primesc acel mail..?

 • Alex

  sal are cineva vreo rezolvare dc nu merge candy crush pe facebook nu mi se incarca deloc oare e de la pc am incercat si pe alt pc si a mers ast raspun plz..

 • Horia

  Cum pot crea un nou cont pe facebook cu aceeași adreda de mail

 • Alina

  am si eu o problema..nu ma mai pot deconecta de pe facebook-ul meu..adica la pagina de logare imi apar mereu id-ul si parola..cum fac sa nu mai imi apara??

 • mihai

  imi apar tot felul de link-uri ca si cum le-as fi dat share si nici vorba sa fi facut asa ceva, as vrea sa opresc chestia asta.

 • cami

  cum pot sa imi vad prietenii conectati pe chat din partea stanga ,sus(ma rog,pe la mijloc)mi-au disparut acum cateva luni si nu ii mai pot vedea decat in partea dreapta ,jos unde trebuie sa intru si sa ii caut eu sa vad daca sunt conectati…….. multumesc.

 • deea

  cum pot sa dezactivez chestia aia cu persoanele pe care as putea sa le cunosc?nu mai vreau sa imi apara! ms

 • claudia

  eu intru pe face si nu pot vedea nici pozele care le posteaza pe peretele meu si nici pozele de la profilu meu ce se intampla si ce ar trebui sa face? multumesc.

  • alina

   intra la setari

  • alina

   si iti apare: notificari si persoane care iti urm., activitatea…..da de public

 • Carmen Emilia Urdas

  Exista posibilitatea sa schimb setarile private ale contului in asa fel incat o peroana sa nu ma mai vada pe facebook, fara ca macar s-o blochez? Iar odata cu revenirea la setarile anterioare s-o am din nou in lista de prieteni? Aici nu ma refer deloc la blocarea unei persoane sau dezactivarea contului. Deci exista si aceasta optiune?

 • asd

  la Yahoo Messenger este o setare care sterge arhiva cu mesaje cand iesi de pe cont, exista una si la Facebook?

 • elena

  de ce nu pot sa intru pe pagina reala de fb? cand ma loghez imi apare o pagina alba si nu pot vedea prietenii si nici sms nu pot trimite

 • deuu deutsa

  de ce nu pot sa intru pe pagina reala de facebook… cand vreau sa ma loghez in apare o pagina alba si nu pot vedea nici mesaje nici notificari si nici cereri de prietenenie…….. ce trb sa fac????

  • Flory

   buna si mie mi se intampla la fel si nu stiu ce sa fac puteti da o parere va rog !pagina de fb este alba si nu pot vede mesaje si notificari daca stiti datimi un raspuns ?::::::::::::):*

 • anonim

  buna ziua
  doresc sa stiu cum pot vedea notificarile vechi -adica cele din urma-pe o perioada mai lunga de timp -poate chiar o luna-pt ca doresc sa gasesc notificarea cuiva care la vremea respectiva nu am vazut-o

 • roxx

  buna as dori sa stiu cum pot sa sterg id_de fb din chenarul albastru din care ma conectez pe Facebook..va rog mult e urgent merci..

  • ano

   apasă pe tastele Shift+Delete în același timp,comandă valabilă pe pc și laptop…

 • MARIUS

  Buna,
  scurt si la obiect:
  POT FACE CUMVA SA NU POT FI ADAUGAT DE ALT USER LA „CLOSE FRIENDS?”
  Multumesc

 • vyo

  am facut un grup si merge bine dar l-am pus la secret si acum nu stiu sa il dau inapoi la grup deschis…multumesc

 • Catalin

  am vazut la unele persoane care nu erau la prieteni ca aveau doar optiunea de a trimite mesaj. nu exista optiunea de a nu primi cerere de prieteni, nici de a da pe foto, nici de a da pe about. cum se face ? mersi

  • Cata

   nu exista optiunea de a primi cerere de prietenie*

 • tibi

  Buna ! Ma poate ajuta cineva ? Am si eu o problema cu facebook …nu pot vedea unele poze …de la prieteni de la mine …unele merg altele nu …chiar si video la fel …
  Are careva o ideie ? Multumesc

  • Sm0key

   si eu am patit la fel …

 • simonaaa

  Buna .. am primit niste virusi :d printr-un mesaj fara sa dau click … fara nimic. Si binenteles ca de atunci nu ma mai lasa sa-mi activez contul ..ce sa fac ? si cum 🙁 urgent va rog frumos . Multumesc anticipat

 • Mihaitza Mihai

  As dori ceva daca se poate cum as putea sa sterg de pe fb o pagina off adik am o pagina cu mynele tv si nu stiu cum sa o sterg

 • Ciprian

  Salut! Trimit mesaje unui prieten pe facebook, dar acestuia nu-i apare. Poate vedea mesajul meu doar daca intra in casuta de mesaje cu mine. Ce e de facut?

 • maria

  Am si eu o problema am dat raport l ao poza pe care am distribuit o initial problema este ca acum nu mai pot da like ,com,share pentru ca atunci cand apas imi scrie :blocked the action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed..stie cineva daca dureaza un anumit nr de zile? Sau nu o sa mai pot sa niciodata like com share?!

 • cutoiu zorica

  Cum pot sa pun o poza pe pagina mea?

 • borgovan ioana
 • vlad

  Ne pare rău, momentan această funcţie nu este disponibilă de ce imi zice asa pe fb va rog sa ma ajutati

 • Nastiuc Beatrice Iasmina

  cum sa fac ca pagina mea de fb sa arate ca inainte imi zice comenzi rapide pentru confidentialitate va rog mult ajutati-ma

 • Cristian Daniel

  Buna, cum fac atunci cand ma conectez pe facebook sa nu imi apara instant email-ul si parola?

 • Guest

  buna,de ce nu imi mai arata ce fac prietenii apropiati?

  • [phgcjkkkjhvfjkkj]

   Pentru ca trebuie sa iti inchizi contul de fb. deaia.

 • gordy

  buna1daca ma poate ajuta cineva ….am facut acum o luna o poza …si cum o pot pune in poze prima daca ea e ultima?

  • swety

   FB e o prostie. Mai bine inchide contul.

 • laura

  Buna ! am un nokia mai vechi, nu stiu sigur ce model, are tastatura querty.De ceva timp( cateva luni) ,cand incerc sa uploadez o poza din telefon pe facebook imi spune ” s-a produs o problema cu pagina pe care ai incercat sa o accesezi.speram sa o rezolvam curand.vei fi rediorectionat catre pagina acasa”. ma puteti ajuta ?

  • hgcgKJGVK

   Renunti la FB. Iti inchizi contul.

 • cristi

  unde gasesc Account > Privacy Settings pe o pagina de facebook?
  https://www.facebook.com/tescry

 • ali

  buna! de ce ma mai pot conecta cu numarul de telefon, chiar daca l-am sters?

 • calin

  Buna ziua

  As vrea si eu sa stiu daca pot pe facebook sa imi gaseasca numai persoane din Romania cand accesez „Gaseste prieteni”. In momentul de fata cand accesez „Gaseste prieteni” imi gaseste numai arabi . Multumesc.

 • petronel

  de ce cand dau sa ma conectez la facebok imi apare litere si cifre

 • Georgeta Ionescu

  Va rog cum pot vedea daca o persoana m a blocat pe fb? Vreau sa vad ce posteaza si ce discutii are cu amicii

  • Mihaela

   Daca te-a blocat cineva pe facebook, iti poti da seama de acest lucru cautandu-i contul de facebook-daca nu il mai gasesti , este clar ca te-a blocat si , implicit nu mai poti vedea ce discutii are cu amicii sau ce posteaza…

 • Andreea

  Buna ziua ! m’ar interesa si pe mine sa aflu va rog , de ce un imi pot vedea pozele pe fb din albume , imi arata ca am 231 dar pot vedea doar 3 dintre ele . A mai patit cineva ? Multumesc .

 • Varvari Raul

  Bunza ziua ! Ma.m lovit de o problema recent prietena mi.a spus ca am ramas active pe chat-ul facebook dar eu specific (am inchis am tras iconita in jos de la facebook ) problema ii nu ca am ramas online problema ii ca dupa un timp ma.m deconectat si nu stiu care ii problema am wifi date merg in permanenta dar cu toate astea de ce ramn logat si de ma deconecteaza !!! A facut print screen si se vede clar ca nu am mai fost activ dupa un timp . Specific Nu sunt conectat pe alte dispozitive sau alte chesti ? Are cineva un raspuns va rog?

 • Yama

  Cum pot vedea cine se uita la o postare intr-un grup in FB
  Grup in care sunt si l-am si creat. Pana la un moment dat vedeam catisi cine se uita la postarile din grup acum nu. Ce setare trebuie sa fac?

 • Mirela Florea

  Am o pagina de fb cu mai multe produse pe care le promovez prin share catre alte grupuri de fb. Cum pot seta ca aceste share-uri sa nu poate fi vizualizate de catre alte persoane. Adik nu vreau sa fie persoana X unde am incercat eu sa mi promovez produsel?

 • dacu gianina

  Buna seara!Imi spune si mie cineva, va rog, daca o persoana ce nu face parte din lista mea de prieteni, daca poate primi din partea mea un mesaj pe messenger, pt ca eu i l -am scris, dar nu apare ca fiind citit.Va multumesc!

 • Tigu Monica

  Buna seara ,am o curiozitate !! Asta seara am vazut pe cineva la mine pe mesagerie pe facebook cu bulina verde, .si aceasta persoana nu face parte din lista mea de prieteni …care pote fi cauza ? Multumesc frumos !!!

  • ovi

   Buna..ai aflat cum de iti apare o persoana pe messenger daca nu o ai la prieteni?

  • ovi

   Asa imi apare si mie..

 • ovi

  Stie cineva dc imi apare o persoana online pe messenger daca nu o am la prieteni?

  • Andrei Andreev

   Cineva nu in lista de prieteni poate trimite mesaj – doar ca el va aparea in rubrica „Other”.

 • LauRa Eléna

  Buna ! 🙂 Deci : mi-am numarat prietenii de pe facebook si am 655 iar facebook`ul imi arata 697. Aveti idee de ce ? I s-a mai intamplat cuiva, ceva de genu ?!

  • Andrei Andreev

   Teoretic poate ai 2 oameni in lista de blocaj? Ideea e ca daca ajung acolo nu ar mai fi prieteni? Cine stie 🙂